• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

01.05.2024

18:23

"Moguće da se telo Danke ne nađe"! Pradeda ubijene devojčice šokirao: "Bili smo uznemireni, ali sada"

Tanjug / printscreen

Vesti

"Moguće da se telo Danke ne nađe"! Pradeda ubijene devojčice šokirao: "Bili smo uznemireni, ali sada"

Podeli vest

Joksim Dragomirović, pradeda Danke Ilić (2) oglasio se rekavši da su u prethodnom periodu bili uznemireni, a da su sada više zbunjeni, te da je "moguće da se telo Danke ilić nikad ne pronađe".

- Nemam ništa novo da vam kažem, porodici, odnosno nama ništa ne javljaju. Ne dolaze ni Ivana i Miloš tako da mi ništa ne znamo. Oni su u gradu sa Miloševim. Ivanin otac, moj sin Časlav je došao iz treće smene iz rudnika i sada spava. Ne mogu da ga budim - rekao je Joksim ispred porodične kuće u mestu Brestovac.

Joksim je istakao da više nije onoliko uznemiren koliko je zbunjen, pošto se zna da je devojčica ubijena jer je jedan od osumnjičenih za ubistvo devojčice Dejan Dragijević priznao da je sa kolegom iz borskog vodovoda Srđanom Jankovićem kolima udario Danku.

Foto: printscreen

 

 

- Bili smo uznemireni, ali sada smo više zbunjeni. Priznali su navodno da su je udarili i udavili, ali ne i gde je njeno telo. Moguće je da se nikad ne nađe - zaključio je pradeda devojčice.

Deda majke Danke Ilić kojoj se svaki trag izgubio 26. marta zalivao je cveće u dvorištu neposredno pre oglašavanja, a nekoliko dana kasnije viđen je kod pojate u Brestovačkom polju na mestu gde se Danka igrala pre nego je nestala. Joksim je traktorom sređivao razorano dvorište, ali nije želeo ni reč da izusti.

 

Inače, istraga je u toku, a pored dvojice osumnjičenih za zversko ubistvo devojčice, osumnjičeni su otac i brat Dragijevića kojima je na teret stavljeno da su njeno telo premeštali s mesta na mesto da bi sakrili dokaze.

Svi su se nalazili iza rešetaka gde su i danas, s tim da je Dalibor Dragijević mlađi brat prvoosumnjičenog Dejana preminuo u policiji u Boru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 2 nedelje

Kako vreme prolazi u meni se sve vise javlja sumnja da je dete ubijeno - udarena kolima i odvezena je tacno ali ubijena onaj koji je priznao zlocin nesto debelo krije - mislim da se igraju sa policijom i da u glavi imaju neki cilj koji nece otkriti !!!!!!!!!

Srbbgd

pre 1 nedelju

Propevali bi oni za 5 minuta samo da se hoće. Za takve nema samilosti nego u podrum i temeljno obrađivati.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija