• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

14.05.2024

19:39

Mladić (23) danima planirao da siluje staricu od 100 godina! Vrebao žrtvu iz jedne barake u kojoj žive narkomani i beskućnici!

arhiva, ilustracija

Vesti

Mladić (23) danima planirao da siluje staricu od 100 godina! Vrebao žrtvu iz jedne barake u kojoj žive narkomani i beskućnici!

Podeli vest

Mladić S. Z. (23) osumnjičen je da je silovao staricu Julijanu R. (96) u naselju Leštane 7. maja ove godine, a sumnja se da je danima tipovao žrtvu jer živi sama.

Za to vreme, živeo je u napuštenim barakama, u kojima godinama unazad spavaju problematični ljudi, od kojih meštani strahuju. Još veći strah uliva im i ovaj stravični napad.

S. Z. je navodno od starice najpre tražio novac, a potom je seksualno napao. Julijana je tom prilikom zadobila povrede na glavi i na zglobovima za koje se sumnja da su nastale kada je starica pokušala da se odbrani od napasnika.

Slučaj je otkriven kada je unuk otišao da poseti baku. Tada je primetio premetačinu u kući, a njegova baka ležala je krvava i modra. Odmah je pozvao policiju koja je ubrza stigla u kuću.

Foto: informer.rs

Monstruma je policija pronašla na groblju

Navodno, osumnjičeni S. Z. je pretio baki da će je ubiti ako bude pozvala policiju.

Nakon što je policiji prijavljen napad, ona ga je ubrzo uhapsila na groblju u Leštanima.

Nakon što je ovaj slučaj otkriven, meštani Leštana su u šoku. Kako kažu, ne mogu da razumeju zašto bi to neko uradio, međutim, tvrde i da je mladić baku tipovao jer živi sama.

- Čuli smo da je danima živeo u jednoj od napuštenih baraka. Tako je i uspeo da vidi baku koja živi sama i koja je jako stara. Znao je on da nije ona mogla da se odbrani od njega, zbog toga je i upao kod nje u kuću - započinje priču meštanin Leštana.

Ono što takođe brine meštane jesu barake u kojima se skupljaju, kako kažu meštani, razni problematični ljudi.

- Jasno vam je kakvi se tu ljudi okupljaju kada je taj silovatelj tu spavao danima. Uslovi nisu nikakvi, nema vode, struje, pa ni prozora i vrata. Trava je bukvalno do kolena - kaže meštanka Leštana.

Kako opisuje, tu se nalazi nekoliko napuštenih kuća na kojima su razbijeni prozori i odvaljena vrata.

- Sa ulične strane prozori su jako niski, možda metar iznad ulice, a bodljiva žica koja služi kao ograda je obrasla travom. Bukvalno sa ulice mogu da uskoče u te prve barake - kaže meštanka.

Kako kaže, tu živi i jedna porodica sa detetom.

- Uopšte mi nije jasno kako je to moguće. To su nehumani uslovi. Kad je zima, nema nikakve zaštite osim krova koji je oronuo. Od bilo kakvih vremenskih nepogoda nema zaštite - kaže meštanka.

Prema njenim rečima, tu spava svako ko nema krov nad glavom.

- Od migranta, beskućnika pa do narkomana i probisveta. Svi tu traže utočište jer je bukvalno u centru Leštana, uz glavnu ulicu - kaže sagovornica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša

pre 1 mesec

Zločinima pojedinih romskih monstruma ne nazire se kraj. Šta čekamo?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija