• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

15.05.2024

13:59

Završeno suđenje majci Koste K.: "Blago svima koji nisu u sudnici"

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Završeno suđenje majci Koste K.: "Blago svima koji nisu u sudnici"

Podeli vest

Miljana Kecmanović (46), majka dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i radnika obezbeđenja danas je prvi put od zločina iznosila detaljno svoju odbranu u Višem sudu u Beogradu.

Nakon burnog suđenja, na kome je Miljana Kecmanović na početku izlaganja odbrane negirala krivicu za dela koja joj se stavljaju na teret, prisutnima su se obratili advokati.

- Blago svima koji nisu u sudnici jer je atmosfera mučna i teška. U toku je iznošenje odbrane okrivljene, što će se nastaviti i na narednom ročištu. Teško je kad sa jedne strane imate porodicu dečaka koji je odgovoran za ubistva, a sa druge roditelje ubijene, ranjene dece, sestru Dragana Vlahovića koji traže odgovore na pitanja u vezi sa ubistvom, a ne dobijaju ih - rekla je advokatica oštećenih Zora Dobričanin nakon suđenja i dodala da svi žele da dobiju odgovore o ubistvu, ali ih nikada neće dobiti jer se ne vodi postupak za ubistvo.

Foto: Zoran Sinko

 

 

Negirala krivicu, odbila da odgovara na pitanja punomoćnika

Podsećamo, Miljana Kecmanović je, kako je kazao naš izvor, navela i da neće odgovarati na pitanja punomoćnika, te da će svoje odgovore davati samo na pitanja oštećenih. Pitanja su do sada postavljali Tužilaštvo i odbrana okrivljene. Tokom pauze, roditelji ubijene dece su pitanja zapisivali na papir.

Majka dečaka ubice danas je u sudnicu stigla u pratnji svojih advokata, a na suđenje su došli i roditelji ubijene dece.

Kako je navelo tužilaštvo, majka dečaka ubice je optužena za krivična dela - nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Za Miljanu Kecmanović tužilaštvo je predložilo kaznu zatvora u trajanju od 2 godine i 6 meseci.

Naredno suđenje zakazano je za 21.05.2024.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija