• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2024

16:30

Poginuo na svoj rođendan! Prijatelji se opraštaju od Daria S.: "Dvoje dece ostalo je bez oca"

Informer/društvene mreže

Vesti

Poginuo na svoj rođendan! Prijatelji se opraštaju od Daria S.: "Dvoje dece ostalo je bez oca"

Podeli vest

Sinoć je na Mostu na Adi u Beogradu došlo do stravične saobraćajne nezgode u kojoj je preminuo radnik JKP "Vodovod i kanalizacija", Dario S. (32), a dan nakon saznanja o tragediji, prijatelji i kolege opraštaju se od mladog čoveka.

- Velika tuga to što se dogodilo, poginuo je, a juče je proslavljao rođendan. Dvoje male dece ostale su bez jednog roditelja, a čovek je samo radio svoj posao - napisala je jedna prijateljica stradalog mladića na vest o njegovoj smrti.

Tridesetdvogodišnji muškarac je, inače, bio radnik "Vodovoda", a nastradao je u vreme radnog vremena dok je bio na terenu. Naime, on je sa kolegama prao slivnik na mostu, a njihovo službeno vozilo bilo je propisno zaustavljeno i obeleženo.

- Međutim, naišao je "opel zafira" i udario u njihovo parkirano vozilo marke "reno". Od silovitnog udarca, "reno" se pokrenuo i udario Daria S., a onda i u vozilo marke "mercedes" - podseća izvor.

 

Povređenog radnika je ekipa Hitne pomoći odmah nakon nesreće prevezla u Urgentni centar na reanimaciju, ali nažalost čoveku nije bilo spasa.

Kolege poginulog su u šoku zbog onoga šta se dogodilo i da njihovog kolege više nema, pogotovo što je reč o mladom čoveku, pri čemu je do nesreće došlo praktično na radnom mestu, a prema njihovim rečima, ovo je moglo svakome od njih da se dogodi.

- Tuga, velika tuga. U firmi su svi tužni, ogroman je ovo šok za sve, kolege su van sebe zbog tragedije, pogotovo što je to moglo svakome drugom da se dogodi da je u tom momentu bio tu, ali eto sudbina, svakako ne možemo da verujemo da njega više nema, ne smemo da zamislimo kako je porodici - rekao je jedan od kolega sa kojim je pokojni Dario radio, piše Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija