• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. S.

25.05.2024

22:21

Presekao grkljan staklom svom poznaniku! Jeziv pokušaj ubistva u Kragujevcu, povređenom (44) se bore za život!

Printskrin video

Vesti

Presekao grkljan staklom svom poznaniku! Jeziv pokušaj ubistva u Kragujevcu, povređenom (44) se bore za život!

Podeli vest

U naselju Mala Vaga, u ulici Kneza Mihaila, u Kragujevcu, danas oko 12.00 časova, muškarca M. Z. (40) iz Kragujevca je pokušao da staklom prereže grkljan I. M. (44)!

Osumnjičeni je u svojoj kući, koja se nalazi u ulici Kneza Mihaila, u Kragujevcu, nakon kratke svađe sa oštećenim I.M., (44) takođe iz Kragujevca, iz za sada nepoznatih razloga, odlomljenim parčetom stakla posekao oštećenog u predelu vrata.

Osumnjičeni mu je prilikom napada naneo teške telesne povrede, koje su opasne po život, u vidu posekotine prednje strane vrata sa penetracijom u grkljan.

M. Z. je poznat policiji od ranije, a prema prvim informacijama, napadač je nasrnuo na žrtvu u njegovoj kući, što je dovelo do dramatične borbe za život.

Žrtva je sa teškim povredama hitno prevezena u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život, javio je portal ucentar.rs.

Policija je brzo reagovala i uhapsila napadača. Prikupljeni su svi relevantni dokazi, a naselje je trenutno pod pojačanim nadzorom kako bi se osigurala bezbednost građana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija