• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2024

09:54

Tinejdžeri gazili Đorđa dok je ležao na zemlji! Stravični detalji ubistva na Voždovcu - jedan maloletnik uhapšen (FOTO/VIDEO)

Peđa Milosavljević

Vesti

Tinejdžeri gazili Đorđa dok je ležao na zemlji! Stravični detalji ubistva na Voždovcu - jedan maloletnik uhapšen (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Dvojica maloletnika od kojih je jedan uhapšen zbog sumnje da je ubio Đorđa Mijatovića, brata potpredsednika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, kako se sumnja, šutirala su u glavu nesrećnog čoveka dok je bespomoćno ležao na zemlji, pišu portali.

Kako saznajemo, osumnjičeni maloletnici imaju po 16 godina. Jedan od njih je uhapšen, dok se za drugim intenzivno traga.

Uhapšenom se stavlja na teret teško ubistvo i trenutno se saslušava kod sudije za maloletnike Višeg suda u Beogradu.

Podsetimo, kako tvrde Mijatovićeve komšije, njega su napali tinejdžeri koji već duže vreme prave problem u kraju, a koji su zadirkivali jedanaestogodišnjeg Mijatovićevog sina.

 

 

Jedan od stanara ispričao je da je tinejdžera zadirkivala grupica dece nakon čega je sišao Đorđe i rekao im da to ne rade.

- Čuo sam od komšija da im je Đorđe rekao je: "Ne dirajte mi dete", a onda su ga oni valjda napali. Ne znam da li su ga pretukli i da li su ga udarili. Oni su se razbežali - kaže Mijatovićev komšija.

Imao teške povrede glave

Prema našim nezvaničnim saznanjima, Mijatović je dobio šest udaraca u glavu od kojih je jedan bio u predelu slepočnice.

- Taj udarac je doveo do pucanja lobanje od kojih je Mijatović dobio epi napad i infarkt - kaže naš izvor.

 

Foto: Informer

 

 

Nakon što rezultati obdukcije budu dostavljeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, biće naloženo sudsko medicinsko veštačenje koje će utvrditi na koji način je preminuli zadobio kobne povrede.

Poznanik preminulog: "Napali su ga huligani"

- Huligani su dečaku koji ima desetak godina uzeli loptu i šutnuli je. Dečak je otišao kod oca i požalio se, nakon čega je Mijatović sišao i rekao im da ostave dečaka na miru. Tad su se huligani zaleteli i krenuli da ga neprestano udaraju. Skakali su mu po glavi. Šutirali ga. Od toga mu je naprsla lobanja. Hteli su i da ga zapale bakljom - kaže poznatnik Mijatovića.

Kako kaže, Mijatović nije bolovao od epilepsije, već je epi napad dobio od povreda glave.

- Nikad mrava ne bi zgazio. Dobar čovek je bio, brižan. Imao je dvoje dece - kaže naš poznanik.

 

Šta je ispričala žena preminulog

Do sukoba je došlo, kako je ispričao Ivica Dačić ministar policije, a prema rečima supruge preminulog, nakon što su se njihova deca žalila da dvojica koja su pretukla preminulog čoveka nisu mališanima hteli da vrate loptu.

- Otac je izašao, čula se neka galama i kada je žena izašla saznala je da je imao sukob sa dvojicom mladića. Odvezen je u Urgentni centar gde je i preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje - rekao je Dačić.

Kako je "Blicu" potvrđeno, Đorđe je brat potpredsednika Vlade Bosne i Hercegovine.

O smrti ovog muškarca se oglasilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a saopštenje pročitajte u odvojenoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija