• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Vesna Jović

29.05.2024

10:40

"Noćas sam došao u praznu kuću, umro mi je sin, žena...": Ispovest Radeta Dragijevića nakon izlaska iz pritvora o ubistvu Danke Ilić

Informer/društvene mreže

Vesti

"Noćas sam došao u praznu kuću, umro mi je sin, žena...": Ispovest Radeta Dragijevića nakon izlaska iz pritvora o ubistvu Danke Ilić

Podeli vest

Radoslavu Dragijeviću, ocu osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice iz Bora Danke Ilić, Dejana D. istekao je pritvor i on je rano jutros iz Okružnog zatvora u Zaječaru pušten da se brani sa slobode

Radoslav je pravo iz zatvora stigao kući u Zlot gde ga bniko nije sačekao.  U razgovoru sa nama grcao je u suzama i jedva da je mogao da izusti po koju rečenicu.

- Šta više ima da se kaže . Ne želim da dajem izjave . Ovo što sam dočekao i šta me je zateklo  je strašno. Došao sam, kuća mi je pusta, prazna, zaključana. Sin mi je umro, supruga umrla, stariji sin u zatvoru. Ne znam ni šta ću ni kuda ću . Gde god da se okrenem nigde nikoga više nema. Ostao sam potpuno sam. Zatvorila  mi se kuća. Više mi nema ni novca od ušteđevine koju sam imao, ko je to uzeo ne znam, kroz suze i jecaje jedva izgovara Radoslav, napominući da više ne može niti ima šta da nam kaže.

- Treba mi vremena da se odmorim, jer sam  tek došao kući. Potresen sam i uzmeniren , potrebno je vremena da se saberem i da se odmorim pa da vidim sta i kako dalje, završio je Radoslav, uz molbu da bi sada bilo najbolje da ga više niko ne zove.

Foto: printskrin

 

Kako je još uspeo da izusti kroz suze , na grobu svog pokojnog sina Dalibora bio je samo jednom kada ga je policija dovela na sahranu supruge Svetlane i tada je uspeo da mu zapali sveću. Kroz plač se pita ,,Kako mogu dalje, kako bi se osećao posle svega"?

Podsećamo, Radoslav Dragijević je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je sa mlađim sinom Daliborom, koji je preminuo od posledica srčanog udara u Policijskoj upravi u Boru i sa starijim sinom Dejanom D. koji je sa Srđanom J.osumnjičen za ubistvo, pomogao u premeštanju beživotnog tela devojčice Danke Ilić(2) sa jedne na dugu lokaciju, za koju se još uvek ne zna i gde bi moglo da se nalazi telo.

On je u pritvoru proveo dva meseca i kako je Zakonom predviđeno više ne postoji zakonski osnov za njegovo dalje zadržavanje s obzirom na to da telo deteta još uvek nije pronađeno, Radoslav Dragijević će se braniti sa slobode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 3 nedelje

Alo bre koje ubijen . Jer imate bilo koji dokaz da je ubijena

Mile savic

pre 3 nedelje

Gde je dete to kaži…..oċeš da te žalimo ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija