• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/24sedam

29.05.2024

14:23

Sahranjen Đorđe koji je ubijen u parku na Voždovcu! Izašao da odbrani sina huligani ga pretukli nasmrt

facebook.com

Vesti

Sahranjen Đorđe koji je ubijen u parku na Voždovcu! Izašao da odbrani sina huligani ga pretukli nasmrt

Podeli vest

Đorđe Mijatović (40), koga su u nedelju nasmrt pretukla dvojica huligana u parkiću u ulici Dragice Konačar na Voždovcu, sahranjen je na beogradskom groblju "Lešće".

Poslednjem ispraćaju ubijenog prisustovali su rođaci i rodbina, a ispred groblja i na samom ulazu je obezbeđenje.

Podsetimo Đorđe je u nedelju izašao u parkić ispred zgrade u kojoj je stanovao sa porodicom da se raspravi sa tinejdžerima koji su maltretirali njegov sina. Nažalost tada su ga brutalno napali i pretukli F. B. (16) i N. Z. (17), koji su oborili na zemlju i bukvalno gazili nogama i šutirali u glavu.

Foto: Informer

Dvojica huligana oborili i šutirali Đorđa Mijatovića u glavu

 

Nesrećni Mijatović je od stravičnih povreda koje je zadobio preminuo dva sata kasnije u Urgentnom centru. 

Ministar policije Ivica Dačić je naglasio da rezultati obdukcije pokazuju da je Mijatović umro od povreda glave.

- Pošto smo u međuvremenu došli do snimaka, mislim da je jasno da je posle tuče u kojoj su učestvovali, on bio toliko povređen da je od tih posledica preminuo u Urgentnom centru. I upravo zbog toga će ova dva maloletnika, koji su glavni osumnjičeni, biti predati dalje tužilaštvu i drugim državnim organima kako bi se procesuirali za najteža krivična dela - rekao je Dačić.

Foto: Peđa Milosavljević/Tanja Andric

 

 

Mijatovićev stariji brat Vojin je potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva.

Inače polciija je odmah identifikovala dvojicu huligana i ubrzo uhapsila F.B. a nekoliko sati kasnije N.Z. se sam predao. Oni su saslušani kod sudije za malolentike i njima je određen pritvor do 30 dana. 

Tinejdžerima se na teret stavlja krivčno delo teško ubistvo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija