• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/tanjug

30.05.2024

08:35

Nastavlja se parnični postupak protiv Kecmanovića! Danas bi Miljana, majka dečaka ubice, trebalo da svedoči

Informer, Društvene mreže

Vesti

Nastavlja se parnični postupak protiv Kecmanovića! Danas bi Miljana, majka dečaka ubice, trebalo da svedoči

Podeli vest

U beogradskom Višem sudu danas bi saslušanjem tužene Miljane Kecmanović trebalo da se nastavi parnični postupak protiv roditelja dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devet učenika i čuvara te škole

Na današnjem suđenju koje počinje u 9 sati pored Miljane Kecmanović pozvani su da kao svedoci izajev daju svedoci tadašnji školski pedagog i psiholog, kao i učiteljica dečaka.

Podsetimo ovu tužbu podnelo je 27 članova porodice ubijenih protiv dečaka, njegovih roditelja i škole u kojoj se masakr desio.

Branilac Kecmanovića je tokom drugog parničnog postupka, pošto ih sa ovim ima ukupno pet, rekla da majka dečaka neće iznositi odbranu u parničnim postupcima, jer je dala izjavu u krivičnom postupku koji se vodi protiv nje, njenog supruga i vlasnika i instrukotra streljane u kojoj je njen sin učio da puca.

Foto: Foto: Informer

Vladimir i Miljana negiraju odgovornost za ono što je njihov sin uradio

 

Upravo zbog ovoga ona se verovatno danas neće ni pojaviti u sudnici. 

Inače Miljana i njen suprug Vladimir su u krivičnom postupku negirali odgovornost za krivična dela koja im se stavljaju na teret. 

Miljanin i Vladmirov sin Kosta u trenutku kada je 3. maja prošle godine ušao u školu "Vladislav Ribnikar", na Vračaru, i ubio devet učenika i radnika obezbeđenja i ranio još pet đaka i nastavnicu, imao je 13 godina zbog čega nije krivično odgovoran i neće odgovarati za užasan zločin koji je počinio.

Kosta se od tada nalazi u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu i sve vreme se ponašao kao da ništa nije uradio. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi
Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv bračnog para Kecmanović, Vladimira i Miljane, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a odmah potom biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo dečak koji je ranjen u masakru.

21.05.2024

08:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija