• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ucentar.rs

30.05.2024

12:06

Dve nerazjašnjene smrti potresle Kragujevčane! Otkriveno beživotno telo muškarca, potom pronađena mrtva žena

S.R.

Vesti

Dve nerazjašnjene smrti potresle Kragujevčane! Otkriveno beživotno telo muškarca, potom pronađena mrtva žena

Podeli vest

Meštane ova dva naselja prvenstveno komšije, potresle su ove nerazjašnjene smrti sugrađana

Prema nezvaničnim informacijama u Kragujevcu je sinoć došlo do pravih horor scena. Dve smrti za sada nisu u potpunisti nerazjašnjene. 

Kako nezvanično saznaje portal Ucentar prvo je pronađeno telo beživotnog muškarca u naselju Vašarište. Sumnja se da je ubijen pod za sada nerazjašnjenim okolnosti. Kragujevačka policija odmah je pošla u potragu za osumnjičenima.

Nakon toga u mirnom delu naselja Bubanj,  u stanu je pronađena mrtva žena. O uzroku smrti trenutno se ništa ne zna pa ni to da li je možda usledila nasilno. 

Meštane naselja Vašarište i Bubanj, prvenstveno komšije, potresle su ove nerazjašnjene smrti sugrađana.

Nadležne ekipe preduzeće kako saznajemo sve mere ne bi li se rasvetlile ove činjenice i okolnosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija