• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

30.05.2024

12:41

Predsednica Privrednog apelacionog suda teško povređena u Užicu! Vozilo išlo u rikverc i oborilo je, policajac sprečio najgore

Beta/informer/printscreen

Vesti

Predsednica Privrednog apelacionog suda teško povređena u Užicu! Vozilo išlo u rikverc i oborilo je, policajac sprečio najgore

Podeli vest

Žena koja je sinoć teško povređena na parkingu benzinske pumpe u centru Užica odmah je transportovana helikopterom u Beograd, a kako saznajemo to je Jasminka Obućina iz Sevojna, nekada predsednice Privrednog suda u Užicu, a sada predsednica Privrednog apelacionog suda u Beogradu.

- Kada je prolazila nju je dok se isparkiravao sa parkinga oborio automobil kojim je upravljao M.R. (29) iz Užica. Pri tom je zadobila teške povrede glave. Na pumpi postoje kamere koje će pokazati šta se zapravo dešavalo - kazao je izvora blizak istrazi i dodao da će protiv vozača biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja

Foto: Z.G.

U trenutku kada je vozilo oborilo predsednicu suda u blizini mesta udesa bio veliki broj prolaznika

Povređena Jasminka Obućina je odmah primljena u užičku bolnicu, a zbog težine povreda glave oko ponoći je helikopterom transportovana u Beograd.

Nesreća se odigrala pred velikim brojem prolaznika, a policajac Ivan Lazić, pomoćnik komandira policijske ispostave Užice, kada je video da je vozilo udarilo ženu i oborilo je pritrčao je i u poslednjem trenutku zasutvaio vozača koji bi sigurno prešao preko nesrećne žene.

Foto: Z.G.

Policajac Ivan Lazić sprečio da vozač pregazio ženu koju je oborio

Lekarsku pomoć pre dolaska ekipe Hitne pomoći pružio je Ivan Grujičić, anesteziolog u užičkoj bolnici, koji se takođe slučajno tu zatekao. 

Ubrzo se na društvenim mrežama pojavila objava svedoka ovog događaja.

- Dok mi se dete igralo u parkiću preko puta "Gas Petrol" pumpe video sam kako jedan mladi policajac spasava život ženi koju gazi auto. Naime auto se isparkiravao, ali kako ženu nije video udario ju je i žena je pala. Policajac je munjevito fizički zaustavio auto kako ženu auto ne bi dalje gazio, a pre toga videvši šta se dešava pretrčao je 30 metara do mesta nemilog događaja kao ptica. Čujem da je povređena žena predsednik suda, negde u Beogradu, inače je naša Užičanka. Mislim da bi bilo značajno pohvaliti ovog mladog policajca, Lazić čini mi se da se zove - napisao je svedok udesa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija