• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sedam

30.05.2024

12:44

Rešene misteriozne smrti u Kragujevcu!? Muškarac izboden nožem, majku ubio psihički labilan sin?

Informer

Vesti

Rešene misteriozne smrti u Kragujevcu!? Muškarac izboden nožem, majku ubio psihički labilan sin?

Podeli vest

Dva zločina u centru Šumadije, počinioci za sada nepoznati, ali se opravdano sumnja da je nesrećnu ženu u njenom stanu ubio psihički labilan sin.

Dve osobe u dva odvojena slučaja pronađene su mrtve sinoć u Kragujevcu.

Prvo je, prema informacijama iz Višeg tužilaštva, pronađeno telo muškarca u naselju Vašarište. Na telu je bila ubodna rana. Zbog sumnje se da je ubijen pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, u sklopu istrage dat je nalog za obdukciju.

Nešto kasnije u naselju Bubanj, u ulici Crvenog krsta, u stanu je pronađena mrtva žena stara 84 godine. Uzrok smrti se utvrđuje, a ne isključuje se mogućnost da je ubijena.

Sumnje se da je za njenu smrt možda odgovoran njen sin, koji je psihijatrijski bolesnik. On je posle ovog događaja smešten na Psihijatriji UKC Kragujevac.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija