• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

30.05.2024

14:12

Zločin u Kragujevcu! Roditelji prijavili da im je sin ubijen u kući

prinstscreen/RTS

Vesti

Zločin u Kragujevcu! Roditelji prijavili da im je sin ubijen u kući

Podeli vest

Telo V. P. (56) pronašla je policija u njegovoj porodičnoj kući, sumnja se da je nesrećni čovek ubijen!

Kako Informer nezvanično saznaje sinoć oko 20.25 časova, dežurni tužilac je obavešten da je policija izašla na lice mesta u Ulici Kralja Milana i da je tamo u kući pronašla telo.

- Pronalsku tela prethodio je poziv muškarca, koji je tražio pomoć policije. Kada je policija stigla na adresu zatekla je telo muškarca. U kući su bili njegov brat i roditelji. Odmah je obavešteno tužilaštvo, nakon čega je obavljen uviđaj u kući - rekao je izvor Informera. 

Sumnja se da je čovek ubijen, a da je ubistvu prethodila svađa sa nepoznatom muškom osobom.

- Roditelji i brat V. P. čuli su galamu i pretpostavili da nešto nije kako treba. Zvali su policiju koja je nažalsot zatekla telo. Policija je ubrzo uspela da identifikuje osumnjičenog za ubistvo i potraga za njim je u toku - rekao je naš sagovornik.

Telo V. P. prevezeno je na obdukciju. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija