• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

31.05.2024

21:59

Doktorku i njenog muža krvnički pretukli, ali joj nisu slomili duh: Iako dobijamo pretnje smrću nećemo odustati, krvnici su još na slobodi!

privatna arhiva/telegraf

Vesti

Doktorku i njenog muža krvnički pretukli, ali joj nisu slomili duh: Iako dobijamo pretnje smrću nećemo odustati, krvnici su još na slobodi!

Podeli vest

Prema rečima svedoka, kako kaže, članova iz obezbeđenja koji su učestvovali u napadu na njih bilo je do 20, a onda su krenuli krvnički da ih šutiraju, udaraju rukama i nogarama od stola

Stravično nasilje u kojem su teške telesne povrede zadobili muž i žena dogodilo se u poznatoj kafani na Novom Beogradu.

Kako u ispovesti za Telegraf.rs navodi pretučena doktorka, S.D. (39), napad na njenog supruga i nju dogodio se 25. maja, a oni, nakon hapšenja osumnjičenih dobijaju pretnje smrću.

Tog 25. maja, S.T. je izašla sa koleginicom iz bolnice da se provesele i opuste. Nakon nekog vremena, njima se pridružio njen suprug i još par prijatelja. Ništa nije ukazivalo da će se to veče pretvoriti u krvavi napad sa teškim posledicama.

- Moja koleginica (52) i ja izašle smo da se malo proveselimo i opustimo od našeg stresnog posla u kafani na Novom Beogradu jer živimo u blizini. Moj suprug nam se posle pridružio sa još nekim prijateljima i bilo je sve u redu. Pred fajront sam krenula do toaleta, zamolila sam muža da me otprati jer je već bilo pijanih dosta. Tu se desilo neko komešanje, ja nisam obratila veliku pažnju i samo sam osetila udarac sa leđa od jednog krupnijeg čoveka. Moj muž je uskočio tada,  pitao "šta se dešava, zašto ste je udarili", nakon čega su nas ugurali u neki međuprostor gde su nas bacili na pod - priča doktorka.

Foto: Shutterstock

 

Prema rečima svedoka, kako kaže, članova iz obezbeđenja koji su učestvovali u napadu na njih bilo je do 20, a onda su krenuli krvnički da ih šutiraju, udaraju rukama i nogarama od stola.

- U prvom momentu, prema mojoj proceni, bilo je između 7 i 10 ljudi, međutim svedoci događaja kažu da ih je bilo i do 20. Svi su nas šutirali, nogama, udarali rukama i drvenim nogarama od stola. Najviše su se fokusirali na mog muža i ja sam nekako dopuzala do njega, pored svih tih batina, i legla na njega da bih ga zaštitila svojim telom kada su mi nanete teške telesne povrede drvenim nogarama od stola koje su vadili iz šanka gde je garderoba. Zatim su nas izbacili ispred kafane. Tada smo zvali policiju koja je došla na uviđaj - priča istraumirana žena.

Povrede koje su supružnici dobili su kvalifikovane kao teške, ali ni na tome se ovaj košmar nije završio.

- Jako sam krvarila, lice mi je uništeno. Polomljen mi je nos, vilica, pukle su mi arkade na oba oka. Muž je četiri puta gubio svest - priča doktorka.

Foto: prinstscreen/RTS

 

 

Dobija pretnje smrću, ali se ne plaši

Nakon hapšenja osumnjičenih za ovaj napad, doktorka otkriva da se tu ništa nije završilo.

- Počeli smo da dobijamo pretnje smrću preko posrednika. Uplašeni smo, ali ćemo isterati ovo do kraja. Čuli smo da su i ranije pravili probleme i da ne prezaju da pretuku i žene. Možda su neki ljudi iz straha odlučivali da to ne prijavljuju, ali mi nećemo odustati - rekla je doktorka i istakla da, iako su uhapšeni neki od učesnika u napadu na nju i supuga, glavni iz obezbeđenja koji su im naneli najviše povreda su i dalje na slobodi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!
Crvena zvezda

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!

Crvena zvezda nema velike šanse protiv Intera, svoje bodove možda može da traži protiv PSV-a ili Jang bojsa, poručuje za Informer proslavljeni fudbaler crveno-belih Zlatko Krmpotić (66). Čovek koji je sa srpskim prvakom igrao ravnopravno protiv "neroazura" 1981. godine u četvrtfinalu Kupa šampiona kaže da je sadašnji tim Zvezde superioran u domaćem prvenstvu, ali da u Evropi ne može da se meri sa velikanima.

28.09.2024

07:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija