• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/republika

01.06.2024

08:21

Potresna poruka majke ubijene Eme Kobiljski: " Završi se i 8. razred... Koga danas iz detinjstva ispratiti? Sa kim se radovati?"

Printscreen You Tube, Informer

Vesti

Potresna poruka majke ubijene Eme Kobiljski: " Završi se i 8. razred... Koga danas iz detinjstva ispratiti? Sa kim se radovati?"

Podeli vest

Povodom maturske šetnje osnovnih škola sa Vračara pod nazivom "Defile malih maturanata" oglasila se Nina Kobiljski, majka ubijene Eme Kobiljski, jedne od žrtava dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine ubio devet učenika i radnika obezbeđenja OŠ " Vladislav Ribnikar".

- Završi se i 8. razred....Koga danas iz detinjstva ispratiti? Sa kim se radovati? Koga na novom početku bodriti? Nad kim bditi i za koga se nadati? Koga usmeravati?

Koga sa ljubavlju stasalog gledati? Danas njihove drugare, a njima se moliti, zauvek ih voleti i ovu strahotu uz večnu ljubav nekako preživeti...Zauvek Ema, Andrija, Adrijana, Katarina, Sofija, Ana, Bojana, Mara, Angelina i čika Dragan - stoji u objavi Emine majke, Nine Kobiljski.

 

 

Šetnja maturanata osnovnih škola sa Vračara pod nazivom "Defile malih maturanata" održana je juče od 11 časova, a tom prilikom učenici su odali počast drugarima koji su tragično stradali u OŠ "Vladislav Ribnikar". Šetnja je počela na Trgu kod Beogradskog dramskog pozorišta, u parku kod Vozarevog krsta, a potom su obučeni u majice u boji svoje škole, šetnju nastavili Mileševskom, Petrogradskom i Njegoševom ulicom.

Osmaci vračarskih škola su tokom jučerašnje šetnje u pratnji direktora i svojih nastavnika odali počast i stradalim učenicima OŠ "Vladislav Ribnikar" polaganjem cveća ispred škole.

 

Podsetimo, Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

U krvavom piru ubijeni su Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Foto: prinstscreen vladislav ribnikar

 

 

Dečak ubica se od strašnog zločina koji je počinio na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija