• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pavle Ivković

04.06.2024

13:51

Prvo oglašavanje majke Danke Ilić nakon saslušanja Jankovića! "Zatečena sam, zašto je..."

Informer

Vesti

Prvo oglašavanje majke Danke Ilić nakon saslušanja Jankovića! "Zatečena sam, zašto je..."

Podeli vest

Danas je saslušan Srđan Janković (50), osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) u Višem sudu u Zaječaru.

Prema prvim saznanjima koje je Informer dobio, Janković je nakon dva meseca odlučio da kaže šta ima, a to je bilo sledeće: 

- Navodno Janković je rekao da nije udario Danku Ilić kolima, da je nikada nije video i da ga savest zbog njenog ubistva ne grize. Dodao je i da na kolima nema udubljenja i demantovao tužilaštvo i policiju - kaže dobro obavešten izvor Informera.

Foto: drustvene mreze/Informer

 

 

Nakon saznanja da se Janković branio time kako ništa nije uradio, kontakrirali smo majku male Danke, Ivanu Ilić koja je ostala zetečena informacijom.

 

- Ja sam sada zatečena, ne znam šta bih rekla! Ko je onda bio drugi u kolima, ja sam tada na brdu videla dve osobe u kolima? NIšta mi nije jasno...ako nije ništa uradio kao što kaže, zašto je ćutao dva meseca! Pod jakim sam stresom - rekla je Ivana za Informer. 

Njegov advokat Živadin Bogdanović izjavio je nakon saslušanja da neće davati nikakve izjave povodom toga.

Foto: facebook

 

 

- Ne dajem nikakve izjave, molim vas da razumete i njega i mene. To  što sada daje iskaz nakon ćutanja, to je njegovo zakonsko pravo, a šta će biti dalje će tužilac da odluči - rekao je advokat.

Podsetimo Srđan Janković se nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je drugi okrivljeni Dejan Dragijević priznao da je golim rukama zadavio devojčicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50