• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2024

09:51

Uhapšen napadač koji je pucao na policajca: Detalji pucnjave u Brčkom

Printscreen/Youtube/Info Bijeljina

Vesti

Uhapšen napadač koji je pucao na policajca: Detalji pucnjave u Brčkom

Podeli vest

Velika drama odvijala se rano jutros u Brčkom, kada je u pucnjavi ranjen policajac. Policija je brzom rekacijom uhapsila osumnjičenog koji je poznat policiji od ranije po različitim krivičnim delima koje je izvršio.

Policija Brčko distrikta objavila detalje pucnjave ali i navela da je napadač uhapšen, poznato i u kakvom je stanju njihov kolega. 

Kako je navela policija u saopštenju pucnjava se dogodila jutros u 02:57 sati.

- Telefonom je, medicinski tehničar Službe hitne pomoći, javio policiji Brčko distrikta BiH da je kod njih zbrinut pacijent na kojeg je od strane drugog lica pucano vatrenim oružjem. Odmah nakon primanja prijave u prostorije Službe hitne pomoći upućeni su policijski službenici koji su izvršili prikupljanje obaveštenja od lica inicijala J.T. policijski službenik Policije Brčko distrikta BiH koji nije bio radno angažovan, a koji je izjavio da je na putu ispred jednog ugostiteljskog objekta u ulici Mostarska, na njega iz vatrenog oružja pucalo lice inicijala S.M., iz Brčkog. - navedeno je u saopštenju policije. 

Foto: Printscreen/Youtube/Info Bijeljina

ILUSTRACIJA

Nakon prikupljanja navedenih informacija obezbeđeno je lice mesta događaja i utvrđeno da se S.M. udaljilo sa lica mesta u nepoznatom pravcu, te su preduzete hitne mere potrage i pronalaženja istog.

S.M. je lociran na području grada i lišen slobode. O navedenom događaju je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta BiH pod čijim nadzorom se preduzimaju potrebne istražne radnje na rasvetljavanju i dokumentovanju kompletnog događaja, utvrđivanju motiva i krivično-pravnoj kvalifikaciji. - objasnili su u policiji a prenosi "Avaz"

Policijskom službeniku J.T. je ukazana potrebna medicinska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi u Brčkom, nakon čega je prevežen na dalje lečenje u UKC Tuzla i nije životno ugrožen.

- Nakon okončanja svih istražnih radnji i krivično pravne kvalifikacije navedenog događaja, Policija Brčko distrikta BiH će Tužilaštva Brčko distrikta BiH uz Izveštaj o počinjenom krivičnom delu lice S.M. predati u dalju nadležnost, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana - saopšteno je u policiji. 

Prema navodima loklanih medija osumnjičeni S.M. je poznat policiji od ranije


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija