• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N.Š.

06.06.2024

11:41

Završeno suđenje Zoranu Marjanoviću: Zoranov brat svedočio, sin odbio a snajka Milica se nije pojavila - ovo je razlog

Miloš Rafailović

Vesti

Završeno suđenje Zoranu Marjanoviću: Zoranov brat svedočio, sin odbio a snajka Milica se nije pojavila - ovo je razlog

Podeli vest

Suđenje Zoranu Marjanoviću koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović nastavljeno je danas.

Kako saznajemo sa lica mesta, suđenje je završeno a izjavu je davao samo Zoranov brat Miloš Marjanović. 

Na današnejm suđenju pristupili su Uroš, Zoranov sin iz prvog braka, koji nije želeo da odgovara na pitanja advokata, nije želeo da daje novi iskaz i Zoranov brat Miloš. Snajka Milica Marijanović, nije se pojavila na današnjem suđenju, jer je kako su rekli, morala da ostane pored desetomesečne bebe koja ima povredu glave. 

 

Budući da je samo Miloš želeo da daje novi iskaz, sudija Višeg suda u Beogradu Ivana Ramić, postavila je pitanje kako je Zoran reagovao kada je shvatio da je Jelena nestala?

- Bio sam kod kuće tog dana kada me je Zoran nazvao telefonom i rekao da je Jelena nestala, rekao je da su na nasipu u Crvenki sa Janom jer je Jelena želela da trči, delovalo je da je brat uznemiren, sačekao sam oca koji je bio u prodavnici, i otišli smo na nasip - počeo je Miloš i dodao: 

- Zoran je bio jako uznemiren, i želeo je da krene u potragu. Vozili smo se kolima po nasipu, gledali smo ka Dunavi, a ne na stranu gde je kasnije Jelenino telo nađeno. 

Da li je Zoran bio mokar i blatnjav, pitao je jedan od advokata.

- Nije, bio je samo uznemiren, kao i Jana koja je imala pet godina, nije shvatala da je njena majka nestala, i naleteli smo tada na Borisa Pucića, koji je nastavio potragu za Jelenom, a Zoran i naš otac Vladimir su se vratili kući kako bi odveli Janu koja je tada imala pet godina - izjavio je Miloš Marjanović.

Naredno suđenje zakazano je za 4.juli 2024. kada se očekuje da svoje izjave daju snajka Milica Marjanovič, Vera Vukomanović i vaspitačica male Jane. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija