• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

07.06.2024

09:57

Naložena obdukcija nastradalog u Loznici: Voz naleteo na automobil

Informer

Vesti

Naložena obdukcija nastradalog u Loznici: Voz naleteo na automobil

Podeli vest

Muškarac Željko K. (52) iz Bradića nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se juče nešto pre 20 časova dogodila na pružnom prelazu na Lagatoru, potvrđeno je iz policije jutros za Kurir.

Osnovno javno tužilaštvo obavilo je uviđaj i naložilo obdukciju nastradalog. U ovoj nesreći teške telesne povrede zadobio je Š.M. (68), navodno državljanin Bosne i Hercegovine, a iz lozničkog Zdravstvenog centra je potvrđeno da je on odmah posle prve ukazane pomoći, još sinoć, iz ove ustanove prebačen na Neurohirurgiju Kliničkog centra u Beogradu.

Foto: facebook/Loznica grad

 

 

Podsetimo, putnički voz je išao iz pravca Šapca ka Loznici i na prelazu udario u putnički automobil. Vozač je na licu mesta nastradao, dok je druga osoba, prebačena u lozničku bolnicu sa teškim telesnim povredama. Na lice mesta izašla je policija, a intervenisali su vatrogasci.

Od siline udarca automobil je završio u kanalu, a meštani iz okolnih kuća kažu da se čuo strahovit prasak. Inače, pružni prelaz na ovom mestu nema rampu, ali je propisno obeležen.

Inače, na području grada Loznice nalazi se 21 putni prelaz, od toga je pet osigurano, jedan poluautomatskim branicima, a četiri mehaničkim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija