• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

07.06.2024

11:03

Agenti SIPA pretukli radnika "Deponije" kod Zvornika! Bez dozvole hteli da snimaju, pa napali zaposlenog koji se usprotivio tome

EPA/FEHIM DEMIR

Vesti

Agenti SIPA pretukli radnika "Deponije" kod Zvornika! Bez dozvole hteli da snimaju, pa napali zaposlenog koji se usprotivio tome

Podeli vest

Službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), čiji identitet se utvrđuje, napali su i pretukli radnika ”Regionalne Deponije” u Zvorniku M.M. zbog čega je završio u zvorničkoj bolnici.

Kako izveštava ATV napad se odigrao juče oko 14.30 časova u Osmacima kod Zvornika kada su dva nepoznata muškarca u civilu, bez najave i dozvole, "škoda oktavijom" ušli u krug ”Deponije”. Nakon što su se zaustavili iz vozila su izvadili dron kojim su krenuli da snimaju krug firme.

Videvši nepoznate muškarce radnik ”Deponije” M.M. im je prišao i upozorio ih da ne mogu nenajavljeno i bez odobrenja zaposlenih da snimaju krug firme.

Nakon ovoga došlo je do svađe i tada je jedan od dvojice agenata SIPE je nasrnuo na radnika i pesnicom ga udario u glavu, nakon čega su obojica nepoznatih seli u "škodu" i odvezli se u nepoznatom pravcu.

Povređenom radniku je pomoć prvo ukazana u Domu zdravlja u Zvorniku, a potom je transprotovan u zvorničku bolnicu gde je zadržan na posmatranju.

O napadu je obaveštena i policijska stanica u Osmacima, ali i Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, koje je odmah naložio da se sprovede detaljna istraga.

Uviđajem je utvrđeno da su nepoznati muškarci u krug ”Deponije” ušli vozilom za koje je utvrđeno da pripada Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), i da su u njemu bili službenici ove agencije. 

Identitet dvojice muškaraca još uvek nije utvrđen, a tužilaštvo će zvanično zatražiti da SIPA saopšti koji su službenici koristili "oktaviju" i kojim poslom su došli u "Deponiju".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija