• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

07.06.2024

14:02

Zločinu je prethodila svađa! Majka trostrukog ubice iz Knjaževca progovorila o stravičnim detaljima

Foto D.K.

Vesti

Zločinu je prethodila svađa! Majka trostrukog ubice iz Knjaževca progovorila o stravičnim detaljima

Podeli vest

Zorica, majka Alekse Milojevića (22) očajna je nakon zločina koji je njen sin počinio u četvrtak kada je u porodičnoj kući u Knjaževcu ubio oca Predraga (61), dedu Miću ( 81) i babu Saru (83).

Ona je plačući ispričala za Informer da je zločinu prethodila svađa.

- Svemu je prethodila svađa u kući. Toliki je bio pritisak na Aleksu, da nije znao šta da radi. Ne umanjujem ono što je uradio, ali.... On je dete, a izabrao je najgoru varijantu i uspropastio je sebi život - kaže Zorica. 

Kako je objasnila ona će angažovati advokata koji će braniti Aleksu, jer mu je trenutno dodeljen onaj po službenoj dužnosti.

- Mnogo se piše po društvenim mrežama o ovome i priča se svašta. Meni nisu dozvoljavali da viđam Aleksu nakon razvoda. Imala sam velikih problema sa bivšom svekrvom i svekrom. Tek pre nekoliko godina uspostavila sam kontakt sa sinom. Znam kakvu je muku imao i sa ocem koji je bolestan, ali i sa babom i dedom koji su bili dementni. Trebala sam da insistiram da dođe kod mene. Krivim sebe što nisam više pričala sa njim - kazala je Aleksina majka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija