• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.06.2024

15:11

Detalji optužnice protiv braće Panić: Preko sajtova nudili tantričku i Milki masažu, cena sitnica!

printscreen/Instagram

Vesti

Detalji optužnice protiv braće Panić: Preko sajtova nudili tantričku i Milki masažu, cena sitnica!

Podeli vest

Više tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv šestoro okrivljenih zbog sumnje da su od oktobra 2022. do 16. oktobra prošle godine posredovali u prostituciji.

Pored braće Panić, Uroša (25)i Miloša (23), optuženi su još Ivan Z. (25), Vuk S. (21), Sonja L. (22) i David L. (25).

Tužilaštvo je predložilo sudu da Panićima produži pritvor zbog opasnosti od bekstva, s obzirom da su se više od tri meseca krili, iako su znali da se protiv njih vodi krivični postupak. Predloženo je i da sud Davidu L. produži meru zabrane napuštanja stana.

Imajući u vidu da je konkretno krivično delo u nadležnosti osnovnog suda, predloženo je takođe da se Viši sud u Beogradu oglasi stvarno nenadležnim za postupanje i da spise predmeta dostavi Trećem osnovnom sudu u Beogradu, kao stvarno i mesno nadležnom.

Preti im godina zatvora

U optužnom predlogu Više tužilaštvo je još predložilo da Treći osnovni sud, nakon održanog glavnog pretresa, sve okrivljene oglasi krivim i da ih osudi pojedinačno na po godinu dana zatvora i na novčanu kaznu od pola miliona dinara.

U toku istrage, koja je protiv okrivljenih pred ovim tužilaštvom pokrenuta 29. februara zbog trgovine ljudima i posredovanja u prostituciji, jedna oštećena u slučaju trgovine ljudima (koje je u nadležnosti Višeg tužilaštva) je promenila iskaz, nakon čega je Centar za zaštitu žrtava trgovine ljudima ovom tužilaštvu dostavio novi izveštaj sa podacima koji ne ukazuju na postojanje osnova sumnje da je izvršeno ovo krivično delo prema njoj.

Okrivljeni su, kako se sumnja, od oktobra 2022. do 16. oktobra 2023., po prethodnom dogovoru i sa podeljenim ulogama, navodili i podsticali tri ženske osobe na prostituciju. Oni su, navodi se, putem sajtova "seksi-adresar" i "halo oglasi" reklamirali njihovu prostituciju, obezbedili im prostorije za obavljanje iste i učestvovali u predaji tih devojaka klijentima.

Na sajtovima su oglasili brojeve telefona i ponudu za zgodne, mlade maserke koje muškarcima nude usluge senzualne i tantričke masaže na različitim lokacijama u gradu. Na ovaj način oglasi su postali dostupni neodređenom broju osoba, čiji identitet nije unapred poznat.

Za ugovaranje klijenata, odnosno vreme i mesto dolaska, kao i uslugu koja će im biti pružena, bila je zadužena Sonja L.

Besplatna obuka

Cene seksualnih usluga su, kako se sumnja, odredili Uroš i Miloš Panić, Vuk S. i David L. tako što je usluga tantričke masaže sa ručnom završnicom koštala između 3.500 - 6.000 dinara, a "Milki masaža" 10.000 dinara.

Devojke su za sebe zadržavale pedeset posto ostvarene zarade, a pedeset su predavale okrivljenima.

Takođe, sumnja se da je Vuk S. preko društvene mreže "Instragram" nudio posao u cilju zapošaljavanja novih "maserki", nudeći besplatnu obuku i dobru zaradu, uz smeštaj i jedan obrok, uz napomenu da prednost imaju "maserke" od 18 do 40 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija