• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/rešetka

08.06.2024

08:31

Apelacioni sud u Nišu poslao ubicu do kraja života u zatvor: Kapetan ubio ženu pa otišao da kupi cigarete!

Informer

Vesti

Apelacioni sud u Nišu poslao ubicu do kraja života u zatvor: Kapetan ubio ženu pa otišao da kupi cigarete!

Podeli vest

Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio Sašu Ilića (47) zvanog Kapetan, iz Jarsenova kod Leskovca, na doživotnu robiju zbog ubistva nevenčane supruge Gordane D. (56).

Ilića je Viši sud u Leskovcu za zločin koji je počinio 21. aprila prošle godine osudio na 20 godina zatvora, ali je Apelacioni sud, kako se radi o višestrukom povratniku osuđivanom i za ubistvo, koji je više puta prijavljivan zbog nasilje nad suprugom Gordanom, odlučio da presudu preinači i osudi ga na najtežu kaznu. 

Podsetimo, kako smo već pisali, Saša Ilić uhapšen je nakon što je nožem ubio vanbračnu suprugu Gordanu D. (56), dok su bili na večeri kod prijatelja.

Zločin se odigrao 21. aprila 2023. godine nešto pre 22 časa u kući Zorana S. (62) u Jarsenovu, kod koga su supružnici često boravili, održavajući mu imanje za nadnicu, jer je ovaj bio bolestan i teško pokretan.

Foto: facebook.com

Gordanu suprug izmasakrirao kuhinjskim nožem

 

Nakon zločina meštani sela su nam ispričali da su Saša, Gordana i Zoran kobne večeri sedeli za stolom u dnevnom boravku i da ništa nije nagoveštavalo tragediju.

- Zoran je u jednom trenutku otišao do kupatila, da se istušira, kada su se, po svemu sudeći, supružnici posvađali, pa je Saša zgrabio nož i izbo suprugu. Saša je potom ušao u kupatilo i dok je prao krvave ruke, šokiranom Zoranu je rekao da ne ulazi u dnevnu sobu. Zoran ga nije poslušao, pa se obukao i otišao u dnevnu sobu, gde je video Gordanu kako leži na podu, prekrivena nekim stvarima, a oko nje je bila lokva krvi. Bio je sav u bunilu od šoka, nije znao šta da radi, pa je seo, a Saša je mirno pozvao policiju, rekao im šta je uradio i otišao u seosku prodavnicu, gde je sačekao patrolu - ispričali su nam tada meštanin Jarsenova.

Inače Ilić je sam pozvao policiju i prijavio da je ubio Gordanu, a onda otišao do lokalne prodavnice da kupi cigarete, gde je i uhapšen. 

Na suđenju izneo sramnu odbranu da ga je Gordana prva napala.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija