• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2024

10:54

Videle maloletnike kako mu skaču po glavi: Glavni svedoci ubistva u naselju Braće Jerković na Voždovcu

Peđa Milosavljević/Facebook

Vesti

Videle maloletnike kako mu skaču po glavi: Glavni svedoci ubistva u naselju Braće Jerković na Voždovcu

Podeli vest

Đorđe Mijatović (40), otac dečaka (11), preminuo je pošto su ga , kako se sumnja, brutalno pretukla dvojica maloletnika, F. B. (16) i N. Z. (17) u dečjem parku u naselju Braće Jerković na Voždovcu. Napad na Mijatovića, navodno videle su komšinice sa svojih prozora, te će one biti ključni svedoci u ovom slučaju.

Kako nezvanično saznajemo, F. B. je trenutno pod nadzorom psihijatra Specijalne zatvorske bolnice jer mu je po dolasku u pritvor psihički bilo loše, između ostalog, odbijao je hranu.

"Osumnjičeni su spremni sve da ispričaju, tačno kako je bilo tog dana, nesrećan splet okolnosti. Ispostavilo se da se oni svi godinama poznaju, roditelji osumnjičenih i roditelji dečaka čiji je otac ubijen", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja, prenosi Telegraf.rs.

Mijatović je brutalno ubijen 26. maja u parkiću na Voždovcu, tačnije, u naselju Braće Jerković.

Foto: Informer

 

Sumnja se da su ga osumnjičeni maloletnici gazili nogama po glavi, šutirali u pesku, a potom pokušali da zapale bakljom. On je preminuo dva sata kasnije u Urgentnom centru.

F. B. i N. Z. su, kako se veruje, reketirali dečaka (11), otimali pare, džeparac, maltretirali ga, a kobnog dana je otac izašao da ga odbrani.

Foto: Informer/Facebook

 

Ove navode potvrdio je Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić koji je naglasio da rezultati obdukcije pokazuju da je Đorđe Mijatović umro od povreda glave.

"Pošto smo u međuvremenu došli do snimaka, mislim da je jasno da je posle tuče u kojoj su učestvovali, on bio toliko povređen da je od tih posledica preminuo u Urgentnom centru. I upravo zbog toga će ova dva maloletna lica, oni su glavni usumnjičeni, biti predati dalje tužilaštvu i drugim državnim organima kako bi se procesuirali za najteža krivična dela", rekao je Dačić.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Osumnjičenima se na teret stavlja teško ubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija