• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

10.06.2024

18:57

Skočio sa krova kuće u Leskovcu, pa preživeo! Muškarcu (49) je ovo spasilo život....

jugmedia.rs

Vesti

Skočio sa krova kuće u Leskovcu, pa preživeo! Muškarcu (49) je ovo spasilo život....

Podeli vest

Četrdesetdevetogodišni muškarac iz sela Kutleš kod Leskovca juče se oko 15 časova popeo na krov svoje kuće, da bi posle sedmočasovnog ubeđivanja, ipak skočio, međutim, čovek je preživeo pad i nije zadobio fizičke povrede!

- Nesrećni čovek je pri skoku sa krova zgrade pao u baštu sa cvećem i povrćem do kuće, ima samo ogrebotine po telu, ali mu je meki teren najverovatnije spasio život - kažu meštani za Kurir.

On je juče posle podne stajao na krovu svoje kuće od 15 do 22 sata, preteći da će skočiti i ubiti se i na kraju ipak skočio, a prebačen je noćas u Gornju Toponicu kod Niša, po preporuci psihijatra Opšte bolnice u Leskovcu, objavio je portal jugmedia.rs.

Direktor ove bolnice Nebojša Dimitrijević rekao je Jugmedii da pri skoku muškarac nije zadobio fizičke povrede, što je utvrđeno nakon kompletne dijagnostike.

On je bez zaposlenja i živi od minimalne penzije svoje majke.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija