• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

11.06.2024

14:46

"Šta li su vam bile krive te ručice male": Baka Danke Ilić posvetila pesmu unukici, reči seku kao mač

Informer

Vesti

"Šta li su vam bile krive te ručice male": Baka Danke Ilić posvetila pesmu unukici, reči seku kao mač

Podeli vest

Potresnom pesmom na svom Fejsbuk profilu Tatjana Ilić, baka ubijene Danke Ilić (2), oprostila se od svoje unuke.

Naime, Tajtjana je nedavno promenila i svoju profilnu sliku na kojoj je poslednja fotografija Danke Ilić, snimljene neposredno pre njenog nestanka 26. marta. Naime, njena majka slikala je ćerku kada su stigli u Banjsko polje ni ne sluteći da će to biti poslednje Dankine fotografije pre nego što su je svirepo ubili Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) radnici borskog Vodovoda.

Foto: Printskrin/facebook

 

 

Reči pesme koju je Dankina baka okačila pored unuke, a koja je upravo Danki posvećena, rasplakala bi i najtvrđa srca.Ispod objave bake ubijene Danke Ilić nizale su se izjave saučešća i poruke podrške.

Zašto, čiko? Svi zbog mene suze liju Srbija je cela tužna, skupu cenu platila sam, a ni krivi na dužna. Samo što sam prohodala tek sam život započela, na tom putu ka životu ja sam zlobne čike srela. Ubili su moje snove, pa baciše mene mladu, i svim ovim što me traže pokopaše svaku nadu. Da me nađu i pronađu Srbija se udružila. Kako li si mogao čiko? Nisam tako zaslužila. Šta li su vam bile krive te ručice male? Pa ste poput zveri bezdušno ih zatrpale - reči su pesme.

Inače, Dankina baka je nedavno za medije prvi put progovorila o neizrečivom bolu koji je razdire za unukom.

Ovo je košmar iz kog ne može da se probudi. Šta ljudi moji da vam kažem?! Ne mogu da prihvatim da nema naše bebe, naše devojčice male vesele koja je tek bila naučila da trčkara. To je bila beba moja. Nema njenog tela. Deca mi se razdiru od tuge. Ivana treba da bude zdrava i da se ne sekira u trudnoći. Ćerka treba da mi se porodi- rekla je tada Tatjana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija