• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

12.06.2024

12:01

U Knjaževcu nijedna čitulja: Aleksa pobio celu porodicu, biće sahranjeni u žutoj kapelici

Informer/društvene mreže

Vesti

U Knjaževcu nijedna čitulja: Aleksa pobio celu porodicu, biće sahranjeni u žutoj kapelici

Podeli vest

Još nije precizno određen datum sahrane troje ubijenih iz porodice Milojević iz Knjaževca koje je lišio života sin i unuk Aleksa Milojević.

Prema navodima iz pogrebnog preduzeća gde se u hladnjači nalaze tela, sahrana bi trebalo da bude obavljena u subotu, za tri dana, ali još je nesigurno da li će to tada biti.

U Knjaževcu i okolini ne prestaje tuga i neverica zbog nezapamćeno krvavog čina kada je 6. juna Aleksa Milojević (22) ubio oca Predraga (60), babu Sarajevku (83) i dedu Miću (81) u njihovoj porodičnoj kući.

Na knjaževačkim ulicama još nema čitulja koje bi obavestile komšije i sve dobronamerne ljude kada će Milojevići biti smešteni u humke.

Foto: Društvene mreže

 

 

- Oni će biti sahranjeni u ovoj kapelici okrečenoj u žuto. Oni su tu nešto prepravljali. Za sada nema čitulja po Knjaževcu jer se čeka Predragov brat, Nenad da odluči i reguliše neke stvari. Tu se pojavi jedan njihov rođak iz okoline Knjaževca, a sa strane Sarine familije, ali on čovek ne može sam sve to da iznese. Kažem planira se u subotu da bi se ujedno održalo i opelo za pravoslavni običaj "prva subota".

Sve je to pod znakom pitanja, ako se obave svi administrativni poslovi, možda se i zakaže sahrana za pet dana - rekli su nam ranije na knjaževačkom lokalnom groblju.

Momak koji im je oduzeo živote ih je dugo negovao i pazio jer su svo troje bili bolesni. Nije mogao da izdrži to što je baka sprečila odlazak deke u dom, a što je i bio razlog da potegne pušku na njih. Njemu je određeno 30 dana pritvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija