• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

12.06.2024

16:28

Sin mu ubio snaju, pa sebe u Boleču, on preminuo: Živeo 10 meseci u Domu za stare

M.S.

Vesti

Sin mu ubio snaju, pa sebe u Boleču, on preminuo: Živeo 10 meseci u Domu za stare

Podeli vest

Mirko K. kome je sin Milan K. (65) ubio snaju Gordanu (59), a potom izvršio samoubistvo u Boleču, premino je u Domu gde ga je, navodno, unuk smestio nakon jezive tragedije koja im se dogodila.

Podsetimo, zločin se dogodio 1. avgusta prošle godine oko 22.30 u Boleču. Kako je istraga utvrdila Milan je iz lovačke puške ispred porodične kuće prvo ubio suprugu, a potom presudio i sebi. Njihova tela prvi je pronašao Mirko, kojem je sin Milan takođe pretio ubistvom. 

Reporteru Informera Milanu Stojadinoviću Mirko je, samo nekoliko sati posle strašne porodične tragedije, detaljno ispričao šta se dogodilo kobne večeri. 

- Njih dvoje su bili u svađi. Ipak prema meni su oboje bili dobri - rekao je jutro nakon strašnog zločina Mirko K. koji je krajem prošle nedelje preminuo u Domu za stare, u koji ga je, navodno, smetio unuk, Milanov i Gordanin sin.

Foto: M.S./Mirko K. umro u Domu za stare

 

Prisećajući se tog kobnog jutra Mirko je rekao da su Milan i Gordana bili na poslu. 

Milan je ranije došao s posla kako bi se odmorio. Oko 22 sata čuo sam pucanj. Kada sam izašo napolje pogledao me je i rekao mi: "Ubio sam nju, a sada ću i tebe!" ušao sam u kuću i zaključao se - rekao je potreseni Mirko i dodao da je Milan godinama imao lovačku  pušku i da je njome ubio Gordanu i sebe. 

Prema rečima jedne od Mirkovih rođaka njega je nakon zločina unuk smetio u Dom za stare. 

- Unuk ga je smestio u Dom, teško mi je da pričam o tome. Eto šta sve čovek može da doživi od svoje dece. Mirko je izbegao da ga sin ubije, ali eto nakon 10 meseci je preminuo u Domu. U nedelju je sahranjen - rekla je rođaka koja niije želela da joj objavljujemo ime.  

Kako nam je objasnila Mirko je preminuo u petak. 

- Posećivali su ga rođaci u Domu dok je bio prisebi, ja sam se sa njim samo čula telefonom. Sestre su mu ga nosile i onda smo razgovarali. Juče sam zvala Dom da se čujem sa njim ali mi je sestra rekla da je on u petak preminuo i da je u nedelju sahranjen. Teško mi je ranij , pre ove strahote koja im se dogodila skoro svaki dan smo se čuli. Još mi u glavi odzvanjaju njegove reči kada bih ga pitala kako su. Odgovarao bi:  " Svi smo na nogama". Nažalost sada su svo troje pokojni - kaže nesrećna žena. 

U videu pogledajte šta je ranije sve rekao, sada pokojni, Mirko: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija