• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

13.06.2024

10:25

Suvozač poginuo, vozač teško povređen! Jeziv udes u Republici Srpskoj (FOTO)

facebook/Vatrogasci Prijedor - Fire Station Prijedor

Vesti

Suvozač poginuo, vozač teško povređen! Jeziv udes u Republici Srpskoj (FOTO)

Podeli vest

U stravičnom udesu koji se dogodio na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka poginuo je jedan muškarac, dok je drugi teško povređen i zbrinut u bolnici.

Policijska uprava Prijedor saopštila da je Е.V. iz ovog grada poginuo u jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka, u mestu Srednja Lamovita, dok je njegov sugrađanin D.R. teško povređen.

Povređeni je upravljao automobilom "pežo", u kojem je nastradali bio suvozač, a u nesreći je učestvovala i "škoda" kojom je upravljao M.P. iz Prijedora.

- U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške telesne povrede zadobio je vozač D.R. koji je zbog težine povreda prevezen na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, dok je suvozač iz istog vozila Е.V. iz Prijedora smrtno stradao - saopšteno je iz PU Prijedor.

Podsetimo udes je policiji prijavljena juče nešto pre 17 sati.

Foto: facebook/Vatrogasci Prijedor - Fire Station Prijedor

Nastradalog iz uništenog vozila izvukli vatrogasci

 

Svedoci tragedije su izjavili da je do sudara došlo kada je jedan automobil krenuo u preticanje i u punoj brzini se zakucao u automobil koji je u tom trenutku pokušao da skrene

Foto: facebook/Vatrogasci Prijedor - Fire Station Prijedor

"Pežo" nakon sudara završio pored puta

 

Koliko je sudar bio silovit najbolje pokazuje činjenica da se "pežo" isprevrtao i završio totalno uništen na krovu u njivi pored puta. Nastradalog suvozača iz smrskanog vozila morali su da izvuku vatrogasci. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50