• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2024

10:04

Uhapšen deda koji je napao klinca u ulazu zgrade: Tukao dete ni krivo ni dužno (VIDEO)

Printskrin/ig/serbialive beograd

Vesti

Uhapšen deda koji je napao klinca u ulazu zgrade: Tukao dete ni krivo ni dužno (VIDEO)

Podeli vest

U akciji policije u sradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvomuhapšen je muškarac koji je sinoć oko 18 sati napao maloletno dete u hodniku zgrade na Novom Beogradu.

Snimak se ubrzo pojavio i na društvenim mrežama.

Danas je oko 18h, na Novom Beogradu u ulici Generala Ždanova, ničim izazvan mog maloletnog sina napao komšija P.S. Malo pre toga je u ulaz zgrade ušlo i dete od 8 godina koje srećom nije napadnuto. Gde mi ovo živimo - zapitala se majka napadnutog deteta.

Podsećamo,po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici Policijske stanice Novi Beogradu su doneli rešenje o zadržavanju okrivljene A.R. (32) zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

 

 

Uhapšenoj se krivičnom prijavom stavlja na teret da je juče, u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom njenog sina, uputila oštećenoj - nastavnici pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela nanevši oštećenoj lake telesne povrede.

Usled radnji okrivljene oštećenoj je, po sopstvenoj izjavi, povredjeno ljudsko dostojanstvo i oseća strah za svoju bezbednost, a ujedno je predmetni dogadjaj izazvao i uznemirenost gradjana, naročito zbog činjenice da se dogovorio u osnovnoj školi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50