• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Kurir.rs

14.06.2024

12:45

Roditelji koji su napali učiteljicu u OŠ "Sveti Sava" dali izjave u policiji! Otac je pljunuo, a majka čupala: Ispitana i žrtva!

printskrin street view

Vesti

Roditelji koji su napali učiteljicu u OŠ "Sveti Sava" dali izjave u policiji! Otac je pljunuo, a majka čupala: Ispitana i žrtva!

Podeli vest

Roditelji učenice trećeg razreda Osnovne škole "Sveti Sava" na Vračaru koji se sumnjiče da su napali zaposlenu u ovoj školi, kako saznaje Kurir, dali su izjave u policiji gde je ispitana i napadnuta učiteljica S.Đ.!

Prema nazvaničnim informacijama dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu još nije pokrenuo postupak protiv roditelja.

- Njima nije određeno zadržavanja i nisu uhapšeni jer brinu o maloletnom, teško bolesnom detetu, a svi detalji biće utvrđeni prvo od strane policije - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Tužilaštvo će ispitivati one koji su svedočili događaju ispred škole, ali i na ekskurziji, a biće izuzeti i snimci sa kamera koje pokrivaju mesto incidenta.

Prema ranijim saznanjima, otac i majka napali su učiteljicu po izlasku iz autobusa u kom su bila deca i zaposleni ove škole koji su se vraćali sa ekskurzije.

- Otac devojčice je, navodno, pljunuo i gurnuo učiteljicu, a zatim ju je majka učenice čupala za kosu do te mere da ju je oborila na pod. Incidentu je prisustvovalo više roditelja i dece, kao i učiteljica iz 3/1 - objašnjava izvor.

Kako tvrdi direktora OŠ "Sveti Sava" Jovana Milenković, pozvana je policija, a obavešten je dežurni javni tužilac. Takođe, pristigla je i ekipa Hitne pomoći kako bi učiteljicu prevezla u Urgentni centar. Protiv roditelja koji su napali učiteljicu će biti podneta krivična prijava.

- Sutra će, kako protokol nalaže, biti obavešten i Centar za socijalni rad - navodi izvor.

Napad je usledio posle incidenta u diskoteci tokom karaoka, što je potvrdila i direktorka škole.

- Devojčica se požalila da ju je učiteljica S. Đ. gurnula kako bi snimila svoje učenike koji su nastupali. Njena koleginica, koja predaje istom odeljenju 3/2, prišla joj je sa učenicom kako bi je opomenula da dete ima karcinom kičme, na šta je učiteljica S. Đ. navodno odgovorila da nije gurnula devojčicu. Prema rečima druge učiteljice, S. Đ. je rekla da, ako je devojčica bolesna, onda treba da ide da se leči. Međutim, S. Đ. je navodno tvrdila da ona nije imala tu informaciju i da bi bolesno dete trebalo uvek da bude pored učiteljice - navela je direktorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Užas u Prizrenu! Otac se napio, pa izbo ćerku: Devojka u kritičnom stanju
Hronika

Užas u Prizrenu! Otac se napio, pa izbo ćerku: Devojka u kritičnom stanju

Sinoć nešto posle ponoći u Prizrenu je uhapšen otac koji je u alkoholisanom stanju nožem napao ćerku (21) i naneo joj telesne povrede opasne po život. Iz Regionalnog policijskog centra u Prizrenu su potvrdili da je A.Š.( 44) nakon svađe pod dejstvom alkohola nožem napao ćerku E.Š. (21) nanevši joj povrede u predelu leđa.

14.06.2024

12:44

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija