• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

14.06.2024

21:45

Pagonisu produžen kućni pritvor! Odbijene žalbe branilaca kik-boksera i Tužilaštva

printscreen

Vesti

Pagonisu produžen kućni pritvor! Odbijene žalbe branilaca kik-boksera i Tužilaštva

Podeli vest

Bivši kik-bokser Nenad Pagonis (37) iz Novog Sada ostaje u kućnom pritvoru koji mu je određen prošlog petka, odnosno 7. juna, jer je sud odbio žalbe njegovih branilaca i Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Krivično vanpretresno veće ovog suda je, kako je navela Svjetlana Radovanović, portparol Osnovnog suda, nakon održane sednice 11. juna donelo rešenje kojim se odbijaju kao neosnovane žalbe javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu i branilaca okrivljenog N. P. izjavljene protiv navedenog rešenja.

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda je 7. juna doneo rešenje kojim se N. P., osumnjičenom za nasilje u porodici, odbija predlog Tužilaštva za određivanje pritvora, i izrečena mu je mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor koja može trajati do 7. septembra.

Desetostruki svetski prvak u kik-boksu, podsetimo, uhapšen je 5. juna uveče, jer je, kako se sumnja, bio nasilan prema bivšoj supruzi, a nemili događaj odigrao se oko 18 časova ispred zgrade u kojoj ona stanuje.

Kada je došao po zajedničko dete da ga vodi na trening, nekadašnja žena se navodno usprotivila, pa je došlo do prepirke. A kada je ona pošla prema ulazu u zgradu, a on za njom, ona ga je navodno odgurnula, pa je on nasrnuo na nju.

Žena se kasnije javila u Urgentni centar, gde joj je, saznajemo, konstatovano naprsnuće devetog rebra. Iste večeri i Pagonis je potražio lekarsku pomoć u Urgentnom centru. Pagonis je na saslušanju kod tužioca, kako saznajemo, negirao da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija