• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

15.06.2024

09:04

Horor priče koje lede krv! Sinovi, godinama, u kućama skrivali leševe svojih očeva

Shutterstock, Miloš Rafailović

Vesti

Horor priče koje lede krv! Sinovi, godinama, u kućama skrivali leševe svojih očeva

Podeli vest

"U ormaru krio lobanju oca", "Zakopao oca u dvorištu", "Očevo telo čuvao u pomoćnoj kući"... Samo su neki od naslova koje su u poslednjih mesec dana objavljivali portali u Srbiji, a u kojima su tri jezive priče, dve iz Beograda i treća iz Subotice.

Sinovi su posmrtne ostatke svojih očeva držali u kućama, a jedan je lobanju krio jer mu otac nije imao zlatne zube?!

Foto: Facebook/društvene mreže

David Drobnjak nakon smrti oca shranio ga u kući, kako bi nastavio da prima njegovu platu

 

Prvi slučaj otkriven je u Zemunu kada je David Drobnjak (53) došao u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, u pratnji dva advokata, i prijavio da mu je otac preminuo 2016. godine i da ga je sahranio u kući i zalio betonom.

Foto: J.R.

Kuća strave u Zemunu gde su pronađeno posmrti ostaci Vladimira Drobnjaka
 

David je odmah uhapšen, a policija je ispod betonske ploče u sobi kućerka u ulici Tošin bunar pronašla lobanju i delove skelete. Sin je tvrdio da mu je otac Branislav umro prirodnom smrću, a da on to nije prijavio kako bi nastavio da prima očevu penziju. 

Samo nekoliko dana kasnije, policija je u kući u Beogradu pronašla ljudsku lobanju. Beograđanin, kod kojeg je policija u ormaru pronašla lobanju, rekao je da je u pitanju lobanja njegovog oca koji je sahranjen pre 45 godina u porodičnoj grobnici, a da je, prilikom sahrane njegove rođake, video lobanju oca u kojoj nema zlatnih zuba. Navodno je ovaj sada već vremešni sin rekao da je bio povređen jer je neko ukrao očeve zlatne zube zbog čega je lobanju doneo u kuću i kako tvrdi totalno zaboravio na nju, sve dok je policija, koja je drugim poslom došla kod njega u kuću, prilikom pretresa nije pronašla. 

 

Foto: Informer/društvene mreže

Jožef Mičika posle svađe ubio oca na katolički Uskrs 2020. godine

 

Poslednji jezivi slučaj je onaj iz Subotice kada je policija uhapsila Jožefa Mičika (37) koji je osumnjičen da je pre tri godine ubio oca Jožefa i njegov leš krio u pomoćnoj prostoriji u dvorišu porodične kuće u ulici Filipa Filipovića u subotičkom kraju Srpski šor.

Foto: N.F.

Jožef Mičika ubio oca i njegov leš držao u pomoćnoj prosotriji u dvorišu

 

Policija je nakon prijave komšija izvršila pretres i leš nesrećnog starijeg Jožefa pronašla ispod gomile dasaka.

Zločin se odigrao na katalički Vaskrs 2020. godine a sin je pune tri godine lagao komšije da je njegov otac u zatvoru i stalno je pričao da će izaći 4. aprila, ove godine sa robije. Kako se otac nije pojavio sin je počeo je da izmišlja razna objašnjenja zbog kojih komšije posumnjale da je on ubio oca što se na kraju ispostavilo kao tačno. 

Dok su ga sa lisicama na rukama izvodili iz kuće Jožef je pitao policajce da ode do špajza i uzme kobasice da ne propadnu dok nije tu.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija