• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Serbialive

15.06.2024

19:45

Pažnja, pažnja: Nova prevara na Vračaru! Lažni dostavljač krade porudžbine! (FOTO/VIDEO)

Društvene mreže

Vesti

Pažnja, pažnja: Nova prevara na Vračaru! Lažni dostavljač krade porudžbine! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Čovek koji se predstavlja kao dostavljač ukrao je porudžbinu iz jednog lokala, a da stvar bude gora, na Vračaru postoji organizovana grupa koja sprovodi tu "akciju"!

Ovo navodi jedan pratilac Instagram stranice serbialive_beograd.

- Čovek se predstavlja kao dostavljač i krade porudžbine. Na Vračaru trenutno postoji organizovana grupa koja skrinšotuje porudžbine i preuzima, a kada se obratite dostavljačkoj kući, kažu da nije u pitanju njihov dostavljač. Ovaj je juče u apoteci uzeo pelene u vrednosti od preko 7.000 dinara - napisano je u opisu snimka koji je objavila ova stranica.

Tvrdi da u Beogradu postoji organizovana grupa za krađu porudžbina po lokalima, uz pojašnjenje kako to funkcioniše:

- Jedan čovek se prijavi da bude dostavljač, stigne mu porudžbina, on je skrinšotuje i pošalje "drugaru" koji traži pod tim brojem porudžbinu i, naravno, da će mu svaki lokal dati, jer kako bi neko znao broj... Pošto se radi o skrinšotu, niko zaista nije od dostavljača 'prevukao' (tako oni kažu), odnosno, nije preuzeo porudžbinu. Što znači, da je samo neko pokupio robu iz lokala. Dostavljačka kuća neće refundirati novac lokalu.

Ovaj pratilac dodaje da čovek sa snimka ne radi sam, te da se na spoljašnjoj kameri vidi da ulazi u auto na mesto suvozača, apelujući da lokali obrate pažnju prilikom predaje porudžbina.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50