• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

18.06.2024

08:44

Pet godina od jezivog otkrića u Surčinu! Sin Staklenog ubio troje, pa presudio sebi

printskrin

Vesti

Pet godina od jezivog otkrića u Surčinu! Sin Staklenog ubio troje, pa presudio sebi

Podeli vest

Na današnji dan pre tačno pet godina rešen jeziv zločn koji je počinio Dragoslav Jovanović (25) iz Surčina, sina Ljubomira Jovanovića Staklenog.

Dragoslav Jovanović (25) je 5. juna je sa trojicom prijatelja ubio Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku (75) i tetku Milju Petković (80) jer mu nisu isplatili ceo iznos za stan! Za njihova tela je potom vezao betonske blokove i ubacio ih u septičku jamu iza jednog surčinskog tržnog centra koji je u vlasništvu njegovog oca Ljubomira. 

Foto: printskrin

Ubio prijatelja i njegovu porodicu zbog duga, pa izvršio samoubistvo nakon što je izrešetao suprugu

 

Misterija nestanka Neđe Šubare, njegove majke i tetke razotkrivena je nakon što je 10. juna, Dragoslav je na Novom Beogradu upucao suprugu Teodoru pred njihovom jedanaestomesečnom bebom, a onda se ubio.

Kako smo tada pisali, saznali, klupko oko nestanka Neđe Šubare, njegove majke i tetke počelo je da se odmotava upravo nakon pucnjave na Novom Beogradu, u Bloku 45. Dragoslav koga je supruga prijavila zbog zbog nasilja u porodici dobio jednomesečnu zabranu prilaska Teodori, a bilo mu je zakazano i saslušanje u tužilaštvu, akd aej on pucao u nju a pozotm u sebe. Nakon što je Dragoslav preminuo u Urgentnom centru, njegov otac Ljubomir je policiji kazao da je u Neđin nestanak možda umešan i njegov pokojni sin.

Foto: Informer

Ubijeni Neđa Šubara

 

- Zatim je to potvrdila i radnica auto-perionice u vlasništvu Dragoslava Jovanovića. Ona je kazala da joj je Dragoslav 5. juna dovezao BMW X5, u kom su bile velike fleke od krvi, i rekao joj da će je bogato nagraditi ako opere vozilo i nikom o tome ne priča. Ubrzo potom tri leša su pronađena u septičkoj jami iza Ljubomirovog tržnog centra - kaže naš izvor.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dragoslav je ubijene bacio u septičku jamu iza lokala svoga oca

 

Ruke i noge na leševima bile su vezane širokom selotejp trakom, dok im je oko vrata bio kanap, na čijem kraju je bio vezan betonski blok.

Istragom je utvrđeno je da su Dragoslav Jovanović i Neđa Šubara pre stravičnog zločina došli u sukob zbog novca.

- Neđo je od Dragoslava kupio jedan stan i kao deo otplate dao mu je beli "mercedes". Ostatak cene stana je, navodno, trebalo da mu isplati u gotovini. Posle nekog vremena Dragoslav je tražio taj novac od Neđe, ali ovaj mu je najverovatnije rekao da nema nameru da mu isplati ostatak duga. To je razbesnelo Dragoslava, koji je rešio da iznudi novac od Šubare - kazao je naš sagovornik.

Jovanović je 5. juna zajedno sa Milošem S. upao u Neđinu kuću u Dobanovcima, dok im je Lazar D. u automobilu u blizini čuvao stražu.

- Jovanović je sa Lazarom u kući zatekao dve starice, koje su zverski mučili. Pretpostavlja se da je jedna starica ubrzo umrla od šoka i batina i da je Jovanović tada rešio da likvidira i drugu staricu. Ubrzo potom u kuću je stigao i Neđa, kog su Dragoslav i Lazar odmah likvidirali - objasnio je nakon zločina naš izvor.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kuća Neđe Šubare u Ugrinovcima u kojoj se odigrao užasni zločin

 

Njihova tela su zatim ubacili u BMW X5, kojim su se odvezli u Surčin kako bi se oslobodili tela. Džipom su se dovezli do tržnog centra u vlasništvu porodice Jovanović u Vojvođanskoj ulici u centru Surčina, a onda su pozvali i Nikolu Č. da im pomogne da tela ubace u septičku jamu.

Policija je pohapsila Dragoslavove pomagače i Miloš se teretio za saizvršilaštvo u teškom ubistvu, Lazar za pomaganje, a Nikola za pomoć učiniocu posle ubistva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Piksijevi igrači nisu imali pojma šta rade! Da li trener treba da ponudi ostavku nakon debakla reprezentacije? (VIDEO)
Live TV

Piksijevi igrači nisu imali pojma šta rade! Da li trener treba da ponudi ostavku nakon debakla reprezentacije? (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Ovo je jedno veliko takmčenje u kome nismo uspeli da prođemo grupu. U emisiji "Info dan" gosti su bili sportski novinar Dejan Anđus i direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović. Uživo u program uključilli su se trener Crvene zvezde Zoran Filipović, fudbalski trener Milorad Anđus i fudbaler Zdravko Kuzmanović.

26.06.2024

17:10

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17