• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

21.06.2024

09:51

Užas u Lazarevcu: Muškarac sebi odsekao penis, pa šetao krvav i go po gradu

Pixabay, Rina, Shutterstock

Vesti

Užas u Lazarevcu: Muškarac sebi odsekao penis, pa šetao krvav i go po gradu

Podeli vest

Građani Lazarevca doživeli su pravi šok kada su primetili nagog muškarca kako obliven krvlju u predelu međunožja hoda ulicom sa ponosom koji mu je bio vezan pertlom i visio oko vrata

Slučaj muškarca koji je sebi da isekao polni organ, pa krvav i nag izašao na ulicu u Lazarevcu zaprepastio je javnost. Nemila scena odigrala se u istoj ulici u kojoj je samo šest meseci ranije Jasmina S. ubila muža Sinišu, a onda njegovo telo danima držala u stanu te 2022. godine.

Muškarac je tog dana posle svađe s devojkom uzeo kuhinjski nož i u nervnom rastrojstvu rasporio sebi mošnice i otkinuo jedan testis. Tom prilikom je odsekao i deo polnog organa, zbog čega je krv šikljala na sve strane. Dok mu se krv slivala niz noge, on se go iz stana uputio ka centru Lazarevca.

- Nakon što je sebi odsekao testis, izašao je go iz stana i uputio se ka mostu na rečici Lukavica. Skinuo je patike i izvukao pertle kojima je vezao odsečeni testis za ogradu mosta, a deo svog ponosa vezao je pertlom oko svog vrata. Stajao je mirno pognute glave. Niko nije smeo da mu priđe. Ništa nije govorio, kao da je bio van sebe - pričali su tada šokirani očevici koji su se zatekli na mostu.

Oni su preplašeni odmah zvali policiju i Hitnu pomoć. Policija je prva stigla do njega i obezbedila mesto dok nije stigla ekipa Hitne pomoći. Utopili su ga i sa odsečenim testisom i delom polnog organa hitno prevezli za Beograd.

Foto: RINA

 

 

Prema tadašnjim navodima našeg izvora, povređeni muškarac je nepovezano pričao, pa su se inspektori, koji su ga odranije znali zbog krađa i seksualnog uznemiravanja devojčica, uputili u njegov stan, gde su pronašli okrvavljeni nož i lokvu krvi.

- Na osnovu tragova je ustanovljeno da je sam sebi odsekao polni organ. Takođe je utvrđeno i da se neposredno pre incidenta posvađao sa devojkom - rekao izvor.

Lazarevačka ekipa Hitne pomoći povređenog muškarca prevezla je u beogradski Urgentni centar, gde je odmah pripremljen za operaciju.

- Pacijent je došao kod nas s rasporenim mošnicama i isečenim polnim organom u predelu korena. Krvarenje je zaustavljeno. Operisan je uspešno, ali testis koji je odsečen nije bilo moguće prišiti, jer je postojao rizik da dođe do komplikacija - rekao je tada lekar koji je učestvovao u hirurškoj intervenciji.

A da je samo malo duže potrajalo, mogao je i da iskrvari nasmrt što se, kako  je za Alo! objašnjavao tada urolog Aleksandar Milošević, moglo desiti u roku od sat vremena.

- Radi se o ozbiljnoj povredi gde muškarac može da iskrvari za sat vremena, jer lako izgubi i dva litra krvi. Polni organ je pun krvi, postoje dve arterije po dva milimetra. U sećanju mi je ostao slučaj dečka, dok sam radio u KBC Zvezdara, koji je vrh penisa odsekao skalpelom, imao je dijagnozu šizofrenije, pa su pored mene koji sam ga hirurški zbrinuo, tako što sam glavić zašio, u lečenju učestvovali i psihijatri. Nikada u svojoj karijeri nisam imao slučaj da je neko sebi odsekao ceo penis, kao što je sebi uradio ovaj Lazarevčanin. Tu ne pomaže zašivanje, kao u slučaju kad je zasečen, već mora da se radi kompletna rekonstrukcija polnog organa - objasnio je dr Milošević, i dodao da i u ovom slučaju, kao i u svim prethodnim koje je imao, nisu problem hormoni nego mozak.

- U pozadini toga uvek je neki ozbiljan psihički poremećaj zbog kojeg mogu da izdrže tu stravičnu bol - kaže doktor, i upozorava da, pored fizičkih povreda i ozbiljnog psihijatrijskog lečenja, ovaj čovek mora biti i pod nadzorom policije.

Prema nekim izjavama građana Lazarevca, on je na ulicu izašao jer je bio revoltiran što mu nije uspeo pokušaj samoubistva posle raskida s devojkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija