• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/republika

21.06.2024

08:23

Kažite gde je Danka ako ima nešto ljudsko u vama! Očajni otac Miloš uputio apel osumnjičenim ubicama

Informer, Društvene mreže

Vesti

Kažite gde je Danka ako ima nešto ljudsko u vama! Očajni otac Miloš uputio apel osumnjičenim ubicama

Podeli vest

Miloš Ilić otac male Danka Ilić (2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju pored Bora poručio Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću koji su osumnjičen za njeno ubistvo da kažu gde je njeno telo ako su ljudi.

Očajni otac posle skoro tri meeseca od nestanka svoje ćerke i poslednjeg saslušanja osumnjičenog Srđana Jankovića, uputio je njemu i prvoosumnjičenom Dejanu Dragijeviću da otkriju gde je telo njegove ćerke. 

- Moram da čekam da sve izađe na videlo i da ova dvojica budu muškarci i da sve lepo kažu ako ima nešto ljudsko u njima - kazao je očajni Miloš.  

Srđan Janković je u sredu ponovo saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru dge je objasnio da se pored Starobanjske deponije, gdje je kako je Dragijević ispričao prvobitno bilo bačeno Dankino telo, zaustavio kako bi telefonirao. 

Foto: V.J.

Tvrdi da nije ni video Danku i da se kod deponije zaustavio da bi telefonirao

 

Podsetimo osumnjičeni Janković i Dragijević uhapšeni su 4. aprila i u policiji su ispričali šta se desilo kobnog dana i kako su prvo službenim vozilom, kojim je upravljao Janković, oborili dete, a onda ga je Dragijević po sopstvenom prizanju zadavio i telo bacio na deponiju. 

Ipak Dragijević je rekao i da je dva dana kasnije telo sa bratom Daliborom i ocem Radoslavom telo premestio, ali odbio je da kaže gde. 

Dragijević je istu priču ponovio i u tužilaštvu, ali se Janković prvo branio ćutanjem, a onda je posle dva meseca pristao da odgovara na pitanja tužioca i tada je tvrdio da Danku nikada nije ni video. 

Foto: informer.rs

Dragijević priznao i do detalja ispričao šta su on i Janković uradili

 

Kako je prilikom davanja tog iskaza dao i kontradiktorne informacije, tužilaštvo je pre dva dana ponovilo saslušanje, ali je Janković ostao pri svom iskazu da nije video Danku, a da se kod deponije zaustavio kako bi telefonirao. 

Istražitelji su sada naložili veštačenje njegvog telefona, a biće saslušano još nekoliko svedoka koji bi mogli da daju informacije koje bi pomogle da se utvrdi šta se desilo kobnog 26. marta u Banjskom Polju.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija