• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

23.06.2024

21:32

"Tukao sam ženu varjačom i šrafcigerom"! Ubica Sonje sa Voždovca priznao da ju je godinama kažnjavao!

emitphoto

Vesti

"Tukao sam ženu varjačom i šrafcigerom"! Ubica Sonje sa Voždovca priznao da ju je godinama kažnjavao!

Podeli vest

Nemanja Š. (42), koji je uhapšen u petak zbog sumnje da je u Beogradu u stanu nasmrt pretukao svoju nevenčanu suprugu Sonju R. (50), saslušan je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu i on je tom prilikom, kako nezvanično saznajemo, ispričao da se često svađao sa ženom i da ju je kažnjavao varjačom i šrafcigerom?!

- Nije hteo da se izjasni da li je kriv za ubistvo, ali je ispričao da ga je Sonja izdržavala, jer on nije hteo da radi. Priznao je da su se ponekada svađali, kao i da ju je tukao varjačom i šrafcigerom. Istakao je da je Sonja imala probleme sa pritiskom ali da nije redovno pila lekove - saznaje Informer.

Do porodične tragedije došlo je oko 21 čas u stanu zgrade u Ulici Borivoja Stevanovića na beogradskom Voždovcu.

Kako je ispričao naš izvor iz istrage Nemanja Š. je pozvao policiju i rekao da se posvađao sa nevenčanom suprugom nakon čega je ona preminula.

Foto: Foto: Miloš Rafailović, Printscreen Instagram/192_rs

 

- Kada je patrola došla na Voždovac i ušla u stan, na podu je zatekla telo žena, a na nogama su bili vidljivi jezivi podlivi. Policajci su pitali Nemanju šta se dogodilo, a on je priznao da je tukao Sonju. Ubrzo su došli i forenzičari, koji su pregledali telo i ustanovili da bi povrede koje su primećene na lešu mogle da budu uzrok smrti žene. Telo je preneto na obdukciju koja bi trebala da utvrdi tačan razlog smrti - rekao je Informerov sagovornik.

Ubrzo nakon toga policija je saopštila da je Nemanja Š. uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Reporteri Informera razgovarali su sa stanarima zgrade u kojoj se dogodio strašan zločin.

- Tek kada sam čuo sirene policije i Hitne pomoći shvatio sam da se nešto deševa. Ubrzo su inspektori došli kod mene u stan i pitali me da li sam čuo neku galamu ili buku iz Sonjinog stana. Rekao sam da nisam, ali sam napomenuo da sam ranije u više navrata čuo žustre svađe - rekao je komšija.

Foto: Printscreen

 

Druga komšinica nam je rekla da je s Nemanjom i Sonjom bila uglavnom samo na "dobar dan".

- Pre nekoliko dana sam ih videla. Srela sam ih u hodniku zgrade. On je držao Sonju pod ruku, a ona je izgledala nekako nemoćno. Ne bi me čudilo da je nasilje nad njom trajalo dugo... I tada, kad sam ih videla, delovalo mi je kao da je pretučena! Verujem da je Nemanja nju dugo psihički zlostavljao - rekla je komšinica i dodala:

- Znam da je Sonja ranije odlazila u posetu komšijama. Međutim, kada se doselio Nemanja ona se povukla i nije više nikog posećivala. Činilo mi se uvek, iako ih nisam baš dobro poznaval, da je Nemanja bio ljubomoran. 

Rekla da više nisu zajedno 

Radnica obližnjeg marketa u Ulici Borivoja Stevanovića je istakla da su joj Nemanja i Sonja uvek delovali kao skladan par.

- Kada su dolazili da kupuju držali su se za ruke. Stalno su nešto pričali i smejali se. Videlo se da su srećni. Međutim, pre nekoliko dana primetila sam da komšinica dolazi sama i da je promenila raspoloženje. Jedna moja koleginica ju je dobronamerno pitala gde joj je partner, na šta Sonja u prvom trenutku nije odgovorila, a onda je samo kratko rekla da više nisu zajedno. Nismo je više ništa pitali. Prosto ne mogu da verujem da ju je Nemanja ubio batinama - rekla je ona.

Ubijena bila zaova poznatoj voditeljki

Sonja R. je, inače, bila direktorka u jednoj PR kompaniji i zaova poznate voditeljke Ane Pendić koja je udata za Sonjinog brata Vojkana, uspešnog poslovnog čoveka. 

Skrhana zbog porodične tragedinje, voditeljka nije želela da daje bilo kakav komentar.

- Nemam komentar, ne bih želela da komentarišem tu situaciju - rekla je kratko za medije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija