• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

23.06.2024

20:23

"Setiće se kad budu plaćali njihovi najdraži, jer dug uvek dolazi na naplatu!" Porodica ubijenog "škaljarca" najavila osvetu!

Društvene mreže, Pobjeda za čitulju

Vesti

"Setiće se kad budu plaćali njihovi najdraži, jer dug uvek dolazi na naplatu!" Porodica ubijenog "škaljarca" najavila osvetu!

Podeli vest

Ubistvo Roditelji Dragana Roganovića (36) koji je važio za visokopozicioniranog pripadnika "škaljarkog klana", kao i njegovog saradnika Petra Kaluđerovića (20) sa Cetinja, koji su u četvrtak dignutu u vazduh u četvrtak ujutru, nastavak je rata između dva zaraćena ganga, koji najavljuje "vruće leto" na crnogorskom asfaltu!

O tome svedoče i brojen čitulje u kojima porodice i prijatelji ubijenih u bombaškom napadu otvoreno u čituljama najavljuju osvetu!

Tako su roditelji Petra Kaluđerovića (20) sa Cetinja, poručili da će ubice stići božj akazna.

- Sine naš, lepoto naša… Cvetu najlepše mladosti. Uskratiše ti najlepše godine života. Zašto? Hiljadu puta zašto? Znam, zato što najbolji stradaju. Neka reka majčinih i očevih suza stigne one koji nam ovo prirediše. Lako će se prepoznati. Kad ih krene stizat’ Božja kazna i budu tražili oproštaj od Svetog Petra Cetinjskog, neće im pomoći. Neće jer Bog ne prašta zločine ovakve vrste. Setiće se kad budu plaćali njihovi najdraži, ali biće im kasno za pokajanje, jer dug uvek dolazi na naplatu! Tvoji neutešni otac i majka - poruka je za neprijatelje od roditelja ubijenog Kaluđerovića.

Foto: Društvene mreže

Tanasije Tasa Jovanović je povređen, a Dragan Roganović ubijen

Od ubijenog Petra se oprostio njegov brat Petar koji je ubice nazvao miševima, uz poruku da je "ostao bez glasa, a ova tišina će biti vrlo jasna"!

- Peki naš, lepoto naša, cvetu najlepše mladosti, treba se pomiriti sa istinom. Pitamo se kako? Tako hrabar i uveren u samoga sebe, ponosan i bezazlen. Brate, naš odnos smrt ne može prekinut’, a tuga se vremenom ne leči. Tvoj prerani odlazak, a samim načinom na koji to uradiše miševi, daće mi vetar u leđa i sve ono što smo se dogovarali i trebali gradit’. Ostao sam bez glasa, a ova tišina će biti vrlo jasna. Iako mlad, bio si pametan i hrabar, ali takvi uvek prvi stradaju. Volim te i čuvam te od zaborava. Brat Milan - naspisao je Kaluđerovićev brat.

Foto: Foto: Pobjeda 

 

Čitulje stradalima dao je i Vladan Radoman, rođeni brat Gorana Radomana, koji je bio prva žrtva dva klna, nakon nestanka 300 kilograma kokaina u Valensiji.

Od tada je počeo rat do istrebljenja, u kojem je poginulo 50 osoba.

Podsetimo,  počinilac ili više njih pratili su škaljarce, a kada su se parkirali blindiranim "audijem" ispred Sportskog centra na Cetinju, aktivirali su eksploziv koji su prethodno zakačili na drvo. U detonaciji velike razorne moći Kaluđerović je preminuo na licu mesta, dok je Roganović kasnije podlegao povredama. U eksploziji njihovi saborci Tanasije Tasa Jovanović i Mihajlo Borozan teško su povređeni, kao i starija slučajna prolaznica.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija