• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

25.06.2024

10:58

Osvestio se kad je video krv! Osumnjičeni za pokušaj ubistva drvenom motkom pušten iz pritvora uz jedan uslov!

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Osvestio se kad je video krv! Osumnjičeni za pokušaj ubistva drvenom motkom pušten iz pritvora uz jedan uslov!

Podeli vest

Majdanpečanin T.L.(54) je do danas bio u pritvoru zbog sumnje da je pokušao svog prijatelja i kolegu N.T.(58) da ubije na radnom mestu udarcem u glavu drvenom motkom.

To se dogodilo 18. juna oko 8,20 sati, a nakon hapšenja, Više javno tužilaštvo u Negotinu okarakterisalo je delo kao pokušaj ubistva i odredilo zadržavanje osumnjičenom do 30 dana.

Međutim, on je iz pritvora pušten nakon sedam dana, ali uz jedan uslov.

- Osumnjičenom T.L. je određena mera zabrane prilaska oštećenom N.T. Razlog je da ne bi uticao na iskaz povređenog prijatelja koji treba da da pred tužilaštvom ovih dana, obzirom da je pušten iz bolnice.

Osumnjičeni je pušten da se brani sa slobode nakon što su saslušani svedoci koji su potvrdili njegovu priču. Naime, uhapšeni T.L. je pred tužilaštvom kazao da se kaje, da je jednom udario prijatelja i čim je video krv kako šiklja iz njegove glave, pritekao je u pomoć.

Jedan od svedoka je potvrdio i da je osumnjičeni hteo da vozi povređenog prijatelja u bolnicu, i da se mašio mobilnog da bi pozvao hitnu pomoć - saznajemo iz tužilaštva.

Inače, tog dana su obojica došli na radno mesto i bili sami u jednoj od prostorija firme. Posvađali su se oko posla, pale su grube reči, osumnjičeni je spazio drvenu motku, dohvatio je i jednim udarcem u glavu naneo frakturu lobanje svom kolegi. Ali, kada je video krv, shvatio je šta je uradio i pokušao da pomogne.

Prema rečima tužioca, nakon saslušanja svedoka i sakupljenih dokaznih radnji, možda će ovo delo biti preinačeno iz ’pokušaj ubistva’ u krivično delo ’nanošenje teških telesnih povreda’.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pokušaj ubistva u Majdanpeku: Drvenom motkom pokušao da ubije kolegu
Hronika

Pokušaj ubistva u Majdanpeku: Drvenom motkom pokušao da ubije kolegu

Juče ujutru je policija u Majdanpeku uhapsila T.L.(54) iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva. Uhapšeni T.L. je oko 8,20 sati na radnom mestu drvenom motkom udario svog kolegu N.T.(58) u glavu I naneo mu teške telesne povrede. N.T., koji je predsednik FK Majdanpek, je zadobio frakturu lobanje, trenutno je stabilno, ali se za sada ne zna sa sigurnošću da li je došlo do oštećenja mozga.

19.06.2024

23:39

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija