• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2024

22:50

Jeziv sudar kod Novog Sada! Sleteo kolima sa puta, ima povređenih (VIDEO)

Printscreen Instagam 192_rs

Vesti

Jeziv sudar kod Novog Sada! Sleteo kolima sa puta, ima povređenih (VIDEO)

Podeli vest

Na Kaćkom putu, u blizini Novog Sada, večeras se dogodila teška saobraćajna nezgoda kada je vozač jednog automobila izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega su kola sletela sa puta.

Na Instagram profilu "192" objavljen je video sa mesta nezgode na kom se vide pripadnici Vatrogasno spasilačke službe i policajci kako pokušavaju da izbave zarobljene osobe iz vozila.

Ne zna se pod kakvim okolnostima se dogodila ova nezgoda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ispod snimka autor je napisao: "Večeras je na starom Kaćkom putu kod Novog Sada, došlo do teške saobraćajne nezgode. Na terenu su policija i hitna pomoć, a vatrogasci seku vozilo da dođu do putnika. Stanje učesnika nije za sada poznato" piše u objavi.

Strahuje se da u ovoj nezgodi ima povređenih. Pričinjena je i velika materijalna šteta.

U toku je policijski uviđaj nakon koga će se znati više detalja o ovoj saobraćajnoj nezgodi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija