• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/dnevnik

29.06.2024

09:01

Počinje suđenje sinu koji je ubio oca u Temerinu! Sekirom ga izamsakrirao posle svađe

Informer/shutterstock

Vesti

Počinje suđenje sinu koji je ubio oca u Temerinu! Sekirom ga izamsakrirao posle svađe

Podeli vest

U Višem sudu u Novom Sadu sledeće nedelje održaće se pripremno ročište na suđenju Greogoru Nemetu (37) koji je optužen da je 26. decembra prošle godine sekirom izmasakrirao oca Mihalja (76) u porodičnoj kući u Temerinu.

Gregor se tereti  za teško ubistvo, i uhapšen je odmah posle zločina, a na saslušanju u Višem  javnom tužilaštvu u Novom Sadu iskoristio svojе zakonsko pravo i nijе iznosio odbranu, odnosno branio sе ćutanjеm. 

Podsetimo Gregor Nemet sekirom je ubio svog oca Mihalja, posle burne svađe zbog alkohola. Nesrećni Mihalj je prigovorio sinu, koji se uzalud lečio od alkohola, zato što se ponovo napio, a ovaj je otišao u šupu po sekiru i nekoliko puta udario oca, pri čemu ga je na mestu usmrtio.

Stravičan porodični zločin se, inače, dogodio na katolički Božić, 26. decembra 2023. godine u jutarnjim satima u porodičnoj kući Nemetovih u Ulici Radnoti Mikloša u Temerinu.

Nakon zločina komšije su sa Informer ispričale da je Mišika, kako su zvali ubijenog starca, bio miran, dobar i porodičan čovek, ali da je imao mnogo problema sa Gregorom.

- Mišika je pre nekoliko godina ostao udovac, a ima troje odrasle dece. Posle ženine smrti okupio je Gregorovog brata i sestru i njihove porodice da zajedno sa njima žive na imanju. Samo Gregor nije imao porodicu i uvek je ocu pravio probleme - ispričao je tada komšija i dodao:

- Gregor je nekoliko puta bio na lečenju zbog alkohola, ali otac ga je više puta na svoju odgovornost vraćao kući, misleći da će mu se sin promeniti. Mišika se tako ceo život borio da pomogne detetu, od čije ruke je sada i stradao.

Inače kasnije su komšije ispričale i da je do svađe došlo jer je navodno otac hteo da prepiše kuću svom mlađem prijatelju i da je Gregor zbog toga poludeo i ubio ga. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija