• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

29.06.2024

11:58

Otkriveni detalji napada na Karaburmi: Državljanin Kube uhapšen zbog ubadanja u stanu

Informer

Vesti

Otkriveni detalji napada na Karaburmi: Državljanin Kube uhapšen zbog ubadanja u stanu

Podeli vest

Na Karaburmi u Beogradu, juče je u popodnevnim časovima došlo do ubadanja nožem, napad se dogodio zbog navodnog duga oko rentiranja skutera.

- Povređeni muškarac je naš državljanin i prevezen je u KBC Zvezdara, dok je napadač državljanin Kube i on je odmah uhapšen - kaže izvor Kurira.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Njemu se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje - kaže naš izvor.

Napad se, da podsetimo, dogodio u popodnevnim časovima u stanu na Karaburmi, a policija je po prijavi došla i blokirala čitavu ulicu prilikom hapšenja napadača.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...
Politika

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...

Šiptarski ekstremista Glauk Konjufca, jedan od najbližih saradnika "premijera" Aljbina Kurtija i takozvani predsednik "kosovskog parlamenta", poručio je da su "institucije jedinstvene po pitanju tri uslova koje je Kurti postavio u Briselu" - priznanje nezavisnosti "Kosova", izručenje Milana Radoičića Prištini i povlačenje pisma koje je Beograd poslao u Brisel.

01.07.2024

14:29

Momirović: Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom unaprediće investicionu saradnju
Politika

Momirović: Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom unaprediće investicionu saradnju

Sporazum o slobodnoj trgovini između NR Kine i Srbije, koji je danas stupio na snagu, predstavlja veliki korak za budućnost srpske ekonomije jer ćemo povlašćenim pristupom proizvodima srpskog porekla značajno unaprediti izvozne mogućnosti i konkurentnost kompanija iz Srbije, što će doprineti proširenju investicionih i proizvodnih kapaciteta u našoj zemlji, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović tokom predstavljanja Sporazuma o slobodnoj trgovini između Srbije i NR Kine u Novom Sadu.

01.07.2024

14:29

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija