• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

29.06.2024

15:17

Trudnica u devetom mesecu povređena u sudaru! Putnički automobil naleteo na autobus, 12 putnika završilo u bolnici

printscreen/instagram 192.rs

Vesti

Trudnica u devetom mesecu povređena u sudaru! Putnički automobil naleteo na autobus, 12 putnika završilo u bolnici

Podeli vest

U sudaru putničkog automobila i autobusa na putu Šabac - Bogatić u mestu Štitar povređeno je 12 putnika u autobusu.

Prema prvim informacijama dvoje povređenih je primljeno u urgentni prijem šabačke bolnice. Trudnica u devetom mesecu trudnoće ima  prelom rebara i ona je hospitalizovana na odeljenju hirurgije.

Nema informacija o stanju ostalih povređenih, ali se pretpostavlja da su udesu zadobili lake telesne povrede.

Nezgoda se dogodila kada je žena koja je upravljala putničkim automobilom iz još neutvrđenog razloga prešla u suprotnu kolovoznu traku i direktno udarila u autobus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!
Košarka

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila, Aco Petrović (65), objavio je konačan spisak igrača za kvalifikacioni turnir u Letoniji, kroz koji će njegovi izabranici moći da izbore plasman na Olimpijske igre u Parizu (26. jul - 11. avgust).

01.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija