• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

03.07.2024

15:09

Zoran Marjanović u problemu sa prodajom kuće! Komšije tvrde: Put je naš, zagradićemo ga! (FOTO/VIDEO)

Miloš Rafailović/D. Ćuruvija

Vesti

Zoran Marjanović u problemu sa prodajom kuće! Komšije tvrde: Put je naš, zagradićemo ga! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Zoran Marjanović (46), tekstopisac i kompozitor iz Borče kome se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene (33), pevačice "Granda", još nije prodao svoju kuću u tom naselju.

Reporeter Informera danas je u porodičnoj kući Marjanovića zatekao samo Zoranovog mlađeg brata Miloša, koji se tamo kratko zadržao, očigledno u prolazu.

Kako smo saznali, braća su kuću ranije cenili na 500.000 evra, ali nema puno zainteresovanih koji je obilaze.

- Struja je i dalje isključena, Zoran uopšte ne dolazi od 16. novembra kada je proslavio svoju krsnu slavu po izlasku iz zatvora. Tada ga je ubrzo napustila i njegova dugogodišnja partnerka Zorica Mitrović. Ovde se samo povremeno pojavi njegov brat, ali i on jako retko - rekle su nam komšije.

Nepokošena trava, nagomilani računi...

Da je kuća pomalo zapuštena vidi se po travi koja nije pokošena, delimično oštećenim roletnama, nagomilanim komunalnim računima... Da tu niko ne živi, svedoči i to da više nema ni pasa u dvorištu.

U međuvremenu, Marjanović je dobio nove komšije koji su sagradili kuću tik preko puta njegove. 

Kada smo spazili Miloša u dvorišu, upitali smo ga da li je kuća prodata, ali je on uzvratio kontra pitanjem da li smo novinari. Na potvrdan odgovor, odmahnuo je rukom i ušao u kuću.

Foto: D. Ćuruvija

Nepokošena trava u dvorištu porodične kuće

Senku na prodaju ove nekretnine, saznajemo, baca i problem oko puta sa komšilukom.

- Ne damo ovaj put, to je naše! Bio je dogovor ranije sa pokojnim Vladimirom Marjanovićem da put ide ispred njegove kuće, ali on to nije ispoštovao. Kada su došli, oni su samoinicijativno stavili ogradu, napravili sebi dvorište, a mi smo ostali bez izlaska na put koji vodi ka susednoj ulici. Marjanovići tamo imaju ulaz, samo treba da probiju ogradu. Rekli smo danas Milošu da neće moći da koristi ovaj put, kao ni nove komšije preko puta. Mi smo naše placeve debelo platili, a oni su ih dobili za džabe. Samo smo ja i još dvoje komšija kupili ovde placeve devedesetih - kategorički nam kaže jedna žena iz ovog naselja i dodaje:

- Ja sam sa pokojnom Zoricom, Zoranovom i Miloševom majkom, bila dobra. Moje dete je išlo kod nje da se leči sedam godina, druga ćerka je išla sa Milošem u školu. Nagledala sam se pacijenata i pacijenata tu... Ipak, ako dođe do prodaje njihove kuće, staviću ogradu na početak našeg puta!

Miloš, inače, živi u Krnjači sa suprugom i detetom. Sa njima je i mala Jana, ćerka ubijene Jelene i kompozitora, nad kojom su dobili starateljstvo dok joj je otac bio u pritvoru.

U vezi sa pevačicom Indi

Zoran živi trenutno u Borči, u iznajmljenom stanu. On je ponovo ovih dana dospeo u centar pažnje javnosti zbog spekulacija da je u vezi sa pevačicom Indi Aradinović, kojoj sprema novi album. 

Njemu se sutra nastavlja suđenje u Palati pravde za ubistvo supruge, koja je nestala 2. aprila 2016. tokom džogiranja na nasipu u naselju Crvenka, a dan kasnije je pronađena mrtva u kanalu. Tokom istrage i suđenja Marjanović je izričito negirao krivicu.

Prvostepeno je bio osuđen na 40 godina zatvora, međutim, Apelacioni sud u Beogradu je poništio tu presudu i naložio novo suđenje. Mnogi detalji ovog zločina i dalje su obavijeni velom misterije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija