• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

04.07.2024

22:43

"Ostao sam sam kao panj, čekam da završim na groblju"! Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke: "Ne znam šta će on ponovo reći na sudu"!

Tanjug/društvene mreže

Vesti

"Ostao sam sam kao panj, čekam da završim na groblju"! Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke: "Ne znam šta će on ponovo reći na sudu"!

Podeli vest

Ostao sam sam kao panj. Umrli su mi i sin i žena na pravdi boga. Dejan je još uvek u zatvoru, ne znam ni ja, ni on zašto, jer to ništa nije tačno zašto nas okrivljuju, priča Radoslav Dragijević (73), otac osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, Dejana Dragijevića (51).

- Ja sam skoro svakodnevno po lekarima, srce me je potpuno izdalo, pijem jake lekove, primam injekcije, toliko sam iznemogao da ću samo jednog dana prestati i da govorim. Supruga me nije sačekala, nije mogla da izdrži, srce joj je popustilo. Tako ću valjda i ja da završim. Niko me više ne obilazi. Rodbina dok je imala koristi i da nešto ućari od nas, da im se nešto uradi, dolazili su stalno, sada više ne. I komšiluk me slabo posećuje, to više nije kao pre. Sam sam potpuno. Nemam više ni novca da bih mogao sve dažbine da podmirim. Penzija od 40.000 dinara ne može sve da pokrije. Sada moram neko osiguranje da vidim ako mogu da dobijem od sina Dalibora i to što su mi  ljudi iz inostranstva poslali, njih trojica pružili su mi pomoć po 100 evra to je sve. Mnogo odlazi na lečenje, na lekove - priča Radoslav, koji je bio uhapšen zbog sumnje da je sinu pomagao u premeštanju beživotnog tela deteta sa jedne na drugu lokaciju.

Foto: V. J.

Radoslav je na sahranu sina dovođen iz pritvora

Priča da sa sinom Dejanom uopšte nije u kontaktu.

- Iako se branim sa slobode vode me još uvek kao osumnjičenog, a zašto kad mi nismo ništa uradili bebi, ne znam. Neka je živo i zdravo samo, svakom je život najdragocenija stvar. Ja ništa ne znam, znam samo da nisam kriv nizašta. Moraću da se obratim advokatu da mi omogući da podnesem zahtev kako bi mogao da posetim sina u zatvoru, jer ne znam ništa o njemu. Jedino što čujem je preko novina i jutjuba, ali ni sa novinarima više ne sarađujem jer se piše svašta. Okrivljuju me i ne želim više nikome da se javim niti da razgovaram - dodaje on. 

Navodi i da je Dejanu komšiluk slao nešto para na pritvorsku jedinicu.

Foto: facebook

Dejan Dragijević traži da opet bude saslušan

- Onda mu oni proslede kako bi mu se kupile cigarete i šta mu treba i nešto od garderobe. Čujem da će i on opet uskoro da bude ponovo saslušan, a šta će da kaže ne znam. I ovi koji će sutra da svedoče, ne znam šta bi mogli da kažu. Prošlo je tri meseca, što nisu rekli odmah ako su nešto znali, šta su čekali do sada. Ne mogu više ni da mislim, ni da pričam. U zatvoru nas je bilo četvorica, petorica, a ovde sam ostao potpuno sam i čekam da završim na groblju. Tamo gde su mi sin i supruga - kroz plač je zavrpio razgovor sa našom novinarkom završio Radoslav Dragijević.

Podsećamo, za sutra u 10 časova u Višem javnom tužilaštvu zakazano je svedočenje tri nova svedoka vezano za slučaj misterioznog nestanka dvogodišnje devojčice Danke ilić u Banjskom Polju, 26. marta. Zahtev da ponovo pred tužiocem iznese svoju odbranu, uputio je preko advokata prvoosumnjičeni za ubistvo, Dejan Dragijević, a kada će se to dogoditi za sada nije poznato. Tačan datum biće određen nakon godišnjih odmora. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija