• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2024

10:44

Iznosi krucijalni dokaz?! Javio se svedok ubistva male Danke: Džogirao pored deponije kada su tu bili Dragijević i Janković

ATAIMAGES/drustvene mreze

Vesti

Iznosi krucijalni dokaz?! Javio se svedok ubistva male Danke: Džogirao pored deponije kada su tu bili Dragijević i Janković

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 5. jul je zakazano saslušanje novih svedoka u istrazi ubistva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koju su, kako se sumnja, usmrtili radnici JKP "Vodovod" iz Bora, Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

- U pitanju su dvojica komšija iz Banjskog Polja, od kojih se ne očekuje ništa krucijalno. Međutim, nadležnima se javio muškarac iz Bora, koji je treći svedok, a koji je rekao kako je džogirao baš u vreme kada su osumnjičeni bili na smetlištu i navodno bacili telo - kaže izvor i dodaje:

- Šta je tačno video, zašto se tek sada javio, znaće se u petak. Postoji mogućnost da njegovo svedočenje dokaže da su zaista na smetlištu bacili ubijeno dete...

Inače, osumnjičeni Dejan Dragijević koji je na saslušanju u tužilaštvu posle hapšenja priznao zločin i detaljno ga opisao, zatražio je da ga tužilaštvo ponovo sasluša.

 

Foto: foto MUP

Danka Ilić

 

Advokat Vanja Živković kazala je da do danas nije dobila ni potvrdan ni odričan odgovor hoće li tužilaštvo prihvatiti ponovno saslušanje njenog branjenika Dejana Dragijevića.

Inače, u obrazloženju zašto želi dodatno saslušanje, Dragijević kaže "radi razjašnjenja okolnosti i iznetih činjenica koje je dao na zapisnik prilikom saslušanja 05.04.2024. godine".

Podsećanja radi, za Dankino ubistvo osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, koji je inače priznao zločin, rekavši da su vozilom JKP "Vodovod" udarili devojčicu, nakon čega je on zadavio golim rukama.

Takođe je otkrio da su mu u sakrivanju devojčicinog tela pomogli otac Radoslav i sada već pokojni brat Dalibor, koji je, podsetimo, preminuo u Policijskoj upravi Bor nekoliko sati posle hapšenja, piše Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija