• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

26.06.2024

08:55

Nova taktika osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić?! Dejan Dragijević traži da ponovo bude saslušan u tužilaštvu

Informer/društvene mreže

Vesti

Nova taktika osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić?! Dejan Dragijević traži da ponovo bude saslušan u tužilaštvu

Podeli vest

Dejan Dragijević, radnik JKP " Vodovod" iz Bora koji je osumnjičen da je sa kolegom Srđanom Jankovićem ubio Danku Ilić u Banjskom Polju, tražio da ponovo bude saslušan u tužilaštvu.

Danka Ilić je nestala pre tačno tri meseca u Banjskom Polju, a 4. aprila su uhapšena dvojica radnika borskog "Vodovoda" koji su osumnjičeni da su je tog kobnog 26. marta prvo udarili službenim automobilom, a onda ubili i njeno telo bacili. 

Nakon hapšenja Dragijević je i u policiji i u tužilaštvu priznao zločin i detaljno ispričao šta su on i kolega uradili, a onda je dodao da je telo prvo bačeno na Starobanjsku deponiju, da bi on dva dana kasnije sa ocem Radoslavom i bratom Daliborom telo prebacio na drugu lokaciju, ali odbija da kaže gde. 

Za to vreme Janković je u policiji priznao da je udario dete, ali se u tužilaštvu branio ćutanjem da bi dva meseca nakon hapšenja tražio da bude sasalušan i tada je izneo sramnu odbranu i tvrdio da nikada nije ni video devojčicu.

Sada je navodno i Dragijević preko advokata kontaktirao sa tužilaštvom i traži da ponovo bude saslušan. 

Da li će Dragijević ispričati gde je telo male Danke koje još uvek nije nađeno ili će kao i njegov kolega sve negirati i svestan da nisu pronađeno fizički dokazi tvrditi kao i Janković da nije ni video devojčicu ostaje da se vidi. 

Inače tokom dosadašnje istrage Više tužilaštvo u Zaječaru saslušalo je 17 svedoka, a predviđeno je da naredne nedelje budu saslušana još tri, koji bi svojim iskazima mogli da otkriju šta se i kako tačno desilo tog 26. marta u Banjskom Polju kada je mala Danka nestala. 

  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija