• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.06.2024

11:27

NOVI SVEDOCI! Napreduje istraga za ubistvo Danke Ilić: Oni će biti ispitani!

foto MUP

Vesti

NOVI SVEDOCI! Napreduje istraga za ubistvo Danke Ilić: Oni će biti ispitani!

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru zakazano je saslušanje novih svedoka u istrazi ubistva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koju su, kako se sumnja, usmrtili radnici JKP "Vodovod" iz Bora, Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), pišu portali.

- Novo saslušanje zakazano je za petak, 5. jul, kada će biti ispitana još tri svedoka u ovom slučaju. Jedan od njih je građanin Bora, dok su druga dvojica meštani Brestovačke banje - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Podsećanja radi, za Dankino ubistvo, pored Srđana Jankovića iz sela Luka, osumnjičen je i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, koji je inače priznao zločin, rekavši da su vozilom JKP "Vodovod" udarili devojčicu, nakon čega je on zadavio golim rukama. Takođe je otkrio da su mu u sakrivanju devojčicinog tela pomogli otac Radoslav i sada već pokojni brat Dalibor, koji je, podsetimo, preminuo u Policijskoj upravi Bor nekoliko sati posle hapšenja.

 

Foto: društvene mreže/Informer

 

 

Srđan Janković iz borskog sela Luka nedavno je po treći put saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, gde je dva sata odgovarao na pitanja u vezi slučaja zbog kog se nalazi u pritvoru.

- Janković je govorio, kao i na prethodnom ispitivanju, da nije kriv za ubistvo devojčice i da je nikada u životu nije video, ni tog dana ni nikada pre - kaže izvor i dodaje:

- Osumnjičeni je samo detaljnije tužiocu objasnio svoje kretanje, odnosno vremenske odrednice koje se tiču kobnog dana. Kada je popravljao šaht zbog kog su on i dragijević došli u Banjsko polje i koliko su se tamo zadržali. Takođe je i rekao da se pored deponije u ovom mestu zadržao jer je razgovarao telefonom.

 

Foto: Društvene mreže

 

 

On je, kako saznajemo, detaljno govorio o svemu kao i prethodnog puta, da nema nikakve veze sa sločinom i da dete nije sreo, a kamoli udario kolima.

- U potpunosti je ostao pri iskazu koji je dao 4. juna - kaže izvor Kurira i dodao da, sa tim u vezi, nije otkrio nikakvu lokaciju na kojoj bi telo moglo biti jer tvrdi da Danku nije ni video.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija