• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/cdm

05.07.2024

11:05

Propao šverc: Vozač autobusa pokušao iz Srbije u Crnu Goru da prokrijumčari mobilne telefone vredne 15 hiljada evra

Tanjug

Vesti

Propao šverc: Vozač autobusa pokušao iz Srbije u Crnu Goru da prokrijumčari mobilne telefone vredne 15 hiljada evra

Podeli vest

Uprava carina Crne Gore oduzela je mobilne telefone vredne 15.000 eva, koji su pronađeni u autobusu crnogorskih registarskih oznaka koji saobraća na liniji Srbija -Crna Gora.

- Službenici Odseka za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina ( OZSK ) jutros su oko 05:30 časova prilikom vršenja kontrole, oduzeli 39 mobilnih telefona. Kontrolom autobusa, crnogorskih registarskih oznaka, a koji saobraća na međunarodnoj liniji između Crne Gore i Srbije, pronađeni su mobilni telefoni čija je vrednost oko 15.000 evra - saopštila je Uprava carina. 

Kako se navodi u saopštenju roba je uneta u carinsko područje uz izbegavanje carinskih procedura, bez plaćanja carinskih i poreskih dažbina.

- Vozaču autobusa je izdat prekršajni nalog, a za telefone je izrečena zaštitna mera trajno oduzimanje - navode iz UC-a


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija